Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

#StamAcasa – 50% Reducere la cursuri!

Noi, Atelierele ILBAH, consideram ca viata nu poate fi pusa pe pauza, si nici pasiunea sau lucrurile care ne fac fericiti.


#StamAcasa50% Reducere la cursuri!


Este important pentru noi toti, ca in aceasta perioada sa #StamAcasa! Chiar si asa, trebuie sa continuam sa facem ceea ce ne place si sa ne gandim la momentele in care ne vom revedea. #StamAcasa, este cel mai bun prilej de a medita, de a planifica si de a lua cele mai bun decizii pentru viitor.


Pentru voi, am pregatit o SUPER OFERTA de care sa profitati pe viitor, atunci cand lucrurile vor reveni la normal: 50% reducere pentru orice curs, folosind codul #StamAcasa, la inscrierea Online.  Oferta este valabila pentru plata integrala.


Cum profiti de oferta?


Inscrie-te Online, in perioada 24.03.2020 – 24.04.2020, folosind codul #StamAcasa, si beneficiezi de 50% reducere la orice curs Atelierele ILBAH. Locurile sunt limitate!

  • Intra pe pagina cursului la care vrei sa te inscrii (Vezi aici: Lista Cursuri).
  • Apasa butonul “Solicita informatii complete”, sau “Inscrie-te la curs!” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
  • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
  • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l si completeaza campurile obligatorii.
  • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata disponibile. In campul Cod VOUCHER te rugam sa introduci codul #StamAcasa si sa apesi pe butonul de validare.
  • Atentie! Reducerea de 50% se va aplica doar daca la Pasul 4 (Metode de Plata) ai ales Plata Integrala sau Plata in Rate cu Card de Credit.
  • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.

*Regulamentul Campaniei


Reducerea de 50% este valabila doar pentru Inscrierile Finalizate ONLINE (in perioada 24 martie – 24 aprilie 2020) si se aplica doar la plata integrala a cursului. Inscrierea se considera finalizata doar in momentul achitarii cursului.

Reducerea de 50% nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Codul VOUCHER poate fi folosit de mai multe ori de catre aceeasi persoana.

Locurile ce pot beneficia de Reducerea de 50% sunt limitate! In cazul in care limita locurilor alocate acestei campanii a fost atinsa, ne rezervam dreptul de a pune stop promotiei inainte de termenul limita: 24 aprilie 2020.

Inscrie-te acum si poti beneficia si de:

Vezi aici lista completa de cursuri
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty
Hobby
Online LIVE


Cu drag, Atelierele ILBAH

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.