Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate!

#NouInceput -50% Reducere la Cursuri – Un nou inceput alaturi de Atelierele ILBAH!

Am invatat in aceasta perioada ca unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le putem simti este grija fata de cei din jurul nostru, insa ce iubim cel mai mult este sa impartasim cu voi bucuria de a invata.


#NouInceput – 50% Reducere la cursuri!


Dincolo de orice limite, dincolo de orice obstacole, am reusit sa fim impreuna, fiind condusi de aceeasi ambitie. Aceea de a continua sa fim mai buni. Am construit pas cu pas noi sperante si am demontat orice gand ce spunea ca “nu se poate”. Ne-am dat seama cat de multe putem realiza daca nu uitam niciodata cat de speciali suntem si ca nimic nu ne poate sta in cale!

Acum, ne propunem sa ramanem alaturi de voi prin a va incuraja sa va descoperiti noi pasiuni si talente, ce stau adanc ascunse in sufletele voastre. Credem ca ACUM este timpul sa ne facem curaj sa ne “reinterpretam” din punct de vedere profesional, catre ceva nou, fresh ce sa ne aduca fericire si implinire sufleteasca.


Alatura-te acestui nou inceput cu mult curaj si entuziasm!
Ai o noua sansa de a demonstra ca poti fi cel mai bun, dintre cei mai buni!
Noi credem in tine, tu crezi in visurile tale?


Am pregatit o SUPER OFERTA: 50% reducere pentru orice curs, folosind codul #NouInceput.  Oferta este valabila pentru inscrierea Online si plata integrala.


Cum profiti de oferta?


Inscrie-te Online, in perioada 14.05.2020 – 01.06.2020, folosind codul #NouInceput, si beneficiezi de 50% reducere la orice curs Atelierele ILBAH. Locurile sunt limitate!

  • Intra pe pagina cursului la care vrei sa te inscrii (Vezi aici: Lista Cursuri).
  • Apasa butonul “Solicita informatii complete”, sau “Inscrie-te la curs!” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
  • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
  • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l si completeaza campurile obligatorii.
  • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata disponibile. In campul Cod VOUCHER te rugam sa introduci codul #NouInceput si sa apesi pe butonul de validare.
  • Atentie! Reducerea de 50% se va aplica doar daca la Pasul 4 (Metode de Plata) ai ales Plata Integrala sau Plata in Rate cu Card de Credit.
  • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.

*Regulamentul Campaniei


Reducerea de 50% este valabila doar pentru Inscrierile Finalizate ONLINE (in perioada 14 mai – 01 iunie 2020) si se aplica doar la plata integrala a cursului. Inscrierea se considera finalizata doar in momentul achitarii cursului.

Reducerea de 50% nu se cumuleaza cu alte reduceri.

Codul VOUCHER poate fi folosit de mai multe ori de catre aceeasi persoana.

Locurile ce pot beneficia de Reducerea de 50% sunt limitate! In cazul in care limita locurilor alocate acestei campanii a fost atinsa, ne rezervam dreptul de a pune stop promotiei inainte de termenul limita: 01 iunie 2020.

Inscrie-te acum si poti beneficia si de:

Vezi aici lista completa de cursuri
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty
Hobby
Online LIVE


Cu drag, Atelierele ILBAH

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.