Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Luna August topeste preturile! Inscrie-te cu 20% ExtraReducere la cursuri. Locuri Limitate.


Chiar daca temperatura de afara continua sa creasca, preturile noastre scad! Dam startul reducerilor din luna August la cursurile Atelierele ILBAH. Alege-ti cursul preferat si profita si tu de reducerea de 20%, folosind codul #August20. Vara asta ne racorim cu preturi mici!


Inscrie-te ONLINE, in luna August, folosind codul #August20 si beneficiezi de 20% ExtraReducere la cursuri, pentru plata integrala.


#August20 20% ExtraReducere la cursuri!


Iata care sunt pasii…

  • Intra pe pagina cursului la care vrei sa te inscrii (Vezi aici: Lista Cursuri).
  • Apasa butonul “Solicita informatii complete”, sau “Inscrie-te la curs!” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
  • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
  • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l si completeaza campurile obligatorii.
  • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata disponibile. In campul Cod VOUCHER te rugam sa introduci codul #August20 si sa apesi pe butonul de validare.
  • Atentie! ExtraReducerea de 20% se va aplica doar daca la Pasul 4 (Metode de Plata) ai ales Plata Integrala sau Plata in Rate cu Card de Credit.
  • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.

*Regulamentul Campaniei


ExtraReducerea de 20% este valabila doar pentru Inscrierile Finalizate ONLINE (in perioada 01.08-31.08.2020) si se aplica doar la plata integrala a cursului. Inscrierea se considera finalizata doar in momentul achitarii cursului.

ExtraReducerea de 20% nu se cumuleaza cu alte reduceri sau promotii. Daca exista si alte promotii active se va considera promotia cea mai avantajoasa pentru client.

Codul VOUCHER poate fi folosit de mai multe ori de catre aceeasi persoana.

Locurile ce pot beneficia de ExtraReducerea de 20% sunt limitate! In cazul in care limita locurilor alocate acestei campanii a fost atinsa, ne rezervam dreptul de a pune stop promotiei inainte de termenul limita: 31 august 2020.

bandou_site_reducere_-august-20-extrareducere

Vezi aici lista completa de cursuri
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
PROGRAMARE IT | App & Web Dev
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty
Hobby
Online LIVE


Cu drag, Atelierele ILBAH

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.