Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti...

Inscrie-te ONLINE folosind codul #PasteFericit si beneficiezi de 20% ExtraReducere* la orice curs!

#PasteFericit: In perioada 18 Aprilie – 6 Mai, ti-am pregatit o super Oferta de Sarbatori:
iti oferim 20% ExtraReducere* la orice curs!


Inscrie-te ONLINE folosind codul #PasteFericit si
beneficiezi de 20% ExtraReducere* la orice curs, pentru plata integrala!


Care sunt Pasii pentru a beneficia de
ExtraReducerea de 20%:


 • Intra pe pagina cursului la care vrei sa te inscrii (Vezi aici: Lista Cursuri).
 • Apasa butonul “Solicita informatii complete”, sau “Inscrie-te la curs!” si completeaza formularul afisat. Ai grija sa introduci o adresa de e-mail valida!
 • Vei primi automat, pe e-mail, toate detaliile despre curs (inclusiv programul, zilele si orele de desfasurare). Nu ai primit e-mailul? Verifica si in folderul Spam.
 • In e-mailul cu informatii complete despre curs, vei regasi butonul Finalizeaza INSCRIERE ONLINE. Apasa-l cu incredere si completeaza campurile obligatorii.
 • La Pasul 4 al formularului, alege una din metodele de plata disponibile. In campul Cod VOUCHER te rugam sa introduci codul #PasteFericit si sa apesi pe butonul de validare.
 • Atentie! ExtraReducerea de 20% se va aplica doar daca la Pasul 4 (Metode de Plata) ai ales Plata Integrala sau Plata in Rate cu Card de Credit.
 • In final, verifica informatiile introduse si apasa butonul FINALIZARE.

*Regulamentul Campaniei


 • ExtraReducerea de 20% este valabila pentru Inscrierile Finalizate ONLINE (in perioada 18 Aprilie – 6 Mai) si se aplica doar la plata integrala a cursului. Inscrierea se considera finalizata doar in momentul achitarii cursului.
 • Codul VOUCHER poate fi folosit de mai multe ori de catre aceeasi persoana.
 • ExtraReducerea de 20% nu se cumuleaza cu alte reduceri.
 • Locurile ce pot beneficia de ExtraReducerea de 20% sunt limitate! In cazul in care limita locurilor alocate acestei campanii a fost atinsa, ne rezervam dreptul de a pune stop promotiei inainte de termenul limita: 6 Mai 2019.
 • In perioada 26 Aprilie – 1 Mai nu vom avea program de lucru cu publicul, dar tu poti sa finalizezi inscrierea ONLINE fara nici un fel de probleme, pentru a beneficia de ExtraReducerea de 20%.

Important! Chiar daca in perioada 26 Aprilie – 1 Mai, suntem in vacanta si nu vom avea program de lucru cu publicul, poti sa finalizezi inscrierea Online pentru a beneficia de ExtraReducerea de 20%


#PasteFericit


Vezi aici lista completa de cursuri
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty


Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.