Curs Automachiaj (Self Make-up) Invata de la profesionisti cum sa te machiezi singura! Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Machiajul este in primul rand expresia personalitatii tale, apoi arta si pasiune. Joaca-te cu texturi si culori, forme sau umbre pentru a obtine more »

Comments Off on Cursuri Automachiaj (Self Make-up)

Curs Extensii gene Fir cu fir, 2D si 3D Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Ce femeie nu isi doreste sa aiba gene lungi si voluminoase? Iata un NOU fenomen ce ia nastere in domeniul infrumusetarii: aplicarea extensiilor de gene more »

Comments Off on Curs Extensii gene Fir cu fir, 2D si 3D

Curs Tunsoare – Initiere si Masterclass in Tunsoare Coco Chanel spunea ca “o femeie care isi tunde parul este pe cale sa isi schimbe viata”. Asadar, schimbarea poate sa vina odata cu tunsoarea potrivita! Afla cum…: Curs Tunsoare la Atelierele ILBAH! Curs Tunsoare la more »

Comments Off on Curs Tunsoare – Initiere si Masterclass in Tunsori

Curs Colorimetrie Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Colorimetria este in aceeasi masura stiinta si arta! Prin cunostintele teoretice si abilitatile dobandite practic de-a lungul cursului, vei reusi sa creezi magie transpusa prin culoare. Vrei sa devii un profesionist in colorimetrie? more »

Comments Off on Curs Colorimetrie

Workshop-uri NAIL ART Atelierele ILBAH organizeaza o serie de workshop-uri in domeniul Nail Art, la care va invitam sa participati pentru a fi la curent cu toate tehnicile si tehnologiile noi. Analizati oferta noastra de workshopuri in domeniul Nail Art more »

Comments Off on Workshop-uri NAIL ART

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.