Cand proiectam o incapere, trebuie sa reflectam personalitatea celui care o va locui, pentru ca personalitatea lui este cea care va umple spatiul. Ne decoram casele si casele ne contureaza pe noi. Cursul de design interior organizat de Atelierele ILBAH more »

Comments Off on Curs Design Interior

Curs Specialist Decorator Interioare- Design Interior Avansati Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Incepe o noua calatorie in lumea designului de interior la un nivel avansat in care tehnicile si metodele de prezentare a proiectelor sunt puse in valoare pas more »

Comments Off on Curs Specialist Decorator Interioare- Design Interior Avansati

Ceea ce purtam reprezinta modul in care ne prezentam pe noi insine lumii. Eleganta nu se traduce prin a iesi in evidenta, ci prin capacitatea de a nu te face uitat. Moda este limbajul instant universal. Cursul de Design Vestimentar more »

Comments Off on Curs Design Vestimentar (Creatie Vestimentara)

Curs Proiectare Vestimentara – Constructie Tipare Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Constructia de tipare este precum ingineria in constructii: Arhitectul este cel care realizeaza si dicteaza conceptul unei case, iar inginerul este cel care o proiecteaza din punct de more »

Comments Off on Curs Proiectare Vestimentara – Constructie Tipare

Curs Stilism – Consiliere Vestimentara Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Stilul nu dispare niciodata, el se adapteaza si se reinventeaza in functie de perioada. Tendintele iti vor arata intotdeauna linia pe care sa mergi, dar aceasta trebuie reinterpretata si more »

Comments Off on Curs Stilism – Consiliere Vestimentara

Croitoria este mai mult o arta decat o stiinta! Este o indeletnicire care se dobandeste prin studiu si experienta. Se spune ca un adevarat croitor este precum vinul: devine mai valoros si mai cautat odata cu trecerea timpului. Cursul de more »

Comments Off on Curs Croitorie

Florile sunt expresia plina de parfum si zbor de fluturi a frumusetii vietii. Florile sunt poezie pentru sufletul omenesc prin intensitatea emotiei si a simtirii ce o transmit. In cadrul cursului de decorator floral vei invata sa privesti un aranjament more »

Comments Off on Curs Decorator Floral

Pozele nu se “fac” ci se CREEAZA. Imaginea perfecta se construieste prin lumina, tehnica, moment si poveste. Ochii trebuie mai intai sa “asculte” si apoi sa priveasca prin obiectivul camerei foto! Invata toate acestea in cadrul celui mai bun curs more »

Comments Off on Curs Fotografie

Curs Antreprenoriat de la A la Z Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Antreprenoriatul este un maraton, nu un sprint. Pregateste-te pentru o cursa lunga! Cui i se adreseaza? Cursul de Antreprenoriat de la A la Z se adreseaza tuturor more »

Comments Off on Curs Antreprenoriat de la A la Z

Curs autorizat Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere… Bani sunt! Scapa de ideea ca nu ar fi sau ca la tine nu vor ajunge! Planul tau de afaceri se poate concretiza. Este more »

Comments Off on Curs Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene

Atelierele ILBAH 2017 - cursuri de calificare si formare profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.