Pentru a face primii pasi in a ne urma visele, mai intai trebuie sa ne acordam sansa de a visa. Tocmai de aceasta parte se ocupa Atelierele ILBAH, centru de creatie si de formare profesionala. Nu putini sunt cei care au trecut pragul Atelierele ILBAH, iar printre acestia s-a numarat si artista Xonia.

xonia-atelierele-ilbah-curs-makeup-vedete

Xonia ne-a povestit despre experienta deosebita de la curs, unde profesionistii de la Atelierele ILBAH au stiut exact cum sa ii ghideze pasiunea intr-o directie la care visa de mult timp. Urmand cursul de Machiaj Profesional, Xonia a descoperit astfel cum poti deveni un personaj diferit in fiecare zi, invatand toate tipurile de machiaj, de la cele naturale si de seara pana la cele pentru ocazii speciale si cele corectoare. Desi totul poate porni de la o joaca, cu ajutorul produselor profesioniste si a trainerilor experti, cantareata s-a intrecut deja pe sine si este un make-up artist in devenire in adevaratul sens al cuvantului.

xonia-atelierele-ilbah-curs-makeup-vedete

Xonia a gasit un loc unde a venit cu bucurie si de unde este sigura ca va pleca cu multe cunostinte și abilitati noi. Ea este de parere ca toate acestea nu ar fi posibile fara existenta implicarii echipei centrului de creatie in dezvoltarea cursurilor si atragerea cursantilor în alte activitati extracuriculare.

Atelierele ILBAH este locul unde visele sunt cultivate, iar la finalul cursurilor diverse absolventii culeg roadele talentului si muncii lor. Xonia este si ea nerabdatoare sa isi puna in aplicare noile abilitati si sa se bucure de ele!

xonia-atelierele-ilbah-curs-makeup-vedete

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj Profesional si ce puteti invata in cadrul sau puteti gasi aici.