Cum de fiecare data venim cu ceva nou in materie de workshopuri, de aceasta data am lansat workshopul de Design Interior, special pentru PARINTI SI COPII.

Al 7-lea workshop organizat de Atelierele ILBAH este cu totul special!

Pentru a putea interactiona creativ cu prichindelul tau si a-i trezi simturile artistice si preocuparea catre frumos, te asteptam pe 20 iunie la Workshopul Design in Family, unde te vom provoca creativ la o dupa-amiaza dedicata designului de interior.

„Casa noastra este universul nostru, este mediul care ne face pe deplin fericiti in intimitatea familiei noastre, al interiorului nostru familiar. In casa noastra ne nastem, copilarim, crestem si ne intoarcem acasa la parinti. Este coconul nostru in care ne retragem ca sa ne gasim linistea. Asadar, toate in care ne regasim amintirile, familiarul, care au adapostit lucrurile de neuitat din povestea fiecaruia dintre noi. Pe langa educarea sufletului nostru, trebuie sa avem grija de educarea sufletului copilului nostru, care are nevoie de suportul nostru si de deschiderea noastra continua spre frumos.” Arh. Miruna Ardelean.

WORKSHOP CONCURS

– cum il numim noi de fiecare data, ne dorim sa fie mai mult decat un workshop si l-am transformat intr-un concurs cu premii pentru copii speciali!

Vei invata sa creezi un interior de poveste in 10 pasi!

„Va astept sa fim frumosi impreuna, pe 20 iunie si sa facem cel mai minunat proiect, de data aceasta nu individual, ci ajutati de prichindelul vostru, pe care astept cu mare drag sa-l cunosc.”, Arh. Miruna Ardelean.

Invitati speciali si membri ai juriului ai acestui workshop/concurs:

– trainer curs Design Interior Junior – arhitect Raluca Gindila

Program workshop:

SAMBATA, 20.06.2015

14:00-17:00 – WORKSHOP

*Veti primi brieful de tema/concurs pentru a analiza corect spatiul ce urmeaza a fi amenajat, aplicand cei 10 pasi invatati alaturi de Miruna, pentru o amenajare de poveste.

Durata concursului:

Start: Sambata – 20.06.2015

Stop: Marti – 30.06.2015 – predarea planselor se va realiza in format fizic/printat (suport rigid), pana la ora 19:00, la sediul Atelierele ILBAH din Bucuresti sau Ploiesti

Anuntare castigatori: Sambata – 04.07.2015

Locul de desfasurare:

Centrul de Creatie Atelierele ILBAH – BUCURESTI

Adresa: Strada Romulus, nr. 4, Sector 2, BUCURESTI

Premii:

  1. Premiul 1 – Curs Design Interior Junior– valoare 500lei
  2. Premiul 2 – Curs Micul Arhitect Junior– valoare 500lei
  3. Premiul 3 – Reducere 50% curs Design Interior Junior

 

Va asteptam cu mare drag,

Echipa Atelierele ILBAH.

Workshop-Design-Interior-copii---Atelierele-ILBAH