Asa cum v-am promis dupa finalizarea cursului vom organiza diferite workshop-uri tematice. Workshop-ul cu nr. 8, organizat de Atelierele ILBAH este inedit, pentru ca va avea o tematica aparte, special gandita si adaptata nevoilor din zilele noastre: Amenajarea apartamentelor de dimensiuni reduse, ce se vor fi date spre inchiriere. Asadar ne confruntam cu doua situatii aparte – dimensiuni reduse si realizarea unei amenajari versatile, care sa fie pe placul unui client necunoscut, potential chirias al apartamentului.

WORKSHOP CONCURS – l-am numit noi, pentru ca, asa cum v-am obisnuit de fiecare data, ne dorim sa fie mai mult decat un workshop – l-am transformat intr-un concurs cu premii substantiale! O dupa-amiaza plina de surprize si invitati speciali care ne vor introduce in lumea frumoasa a design-ului interior si nu numai, in lumea arhitecturii de calitate.

Veti invata, timp de o zi, 10 pasi in amenajarea unor spatii de dimensiuni reduse si optimizarea lor alaturi de profesoara ta Arh.Miruna Ardelean, pasi ce trebuie sa-i urmariti pentru realizarea unui astfel de proiect din categoria locuintelor unifamiliale. Veti primi un brief si o lista de produse cu pretul lor aferent pentru a putea avea la final un cost real al mobilarii. Practic vom invata impreuna, pe langa tipsuri de amenajare, si cum sa respectam un buget dat pe 3 niveluri diferite si 3 stiluri diferite la alegere: Romantic, Nordic si Modern.

Ce va fi cel mai interesant la acest workshop este faptul ca veti avea ocazia de a realiza proiecte de amenajare pentru diferiti clienti reali – cei care vor inchiria apartamente cu stil si personalitate, intr-o zona inedita din Bucuresti, un concept nou ce apartine celor de la Noi Rezidente. Castigatorul va avea sansa de a-si implementa proiectul pe configuratia unui apartament, dar si suportul necesar de care va avea nevoie pentru a se putea lansa pe diferite canale de comunicare. Totodata, Noi Rezidente ii ofera acestuia un voucher in valoare de 150 euro.
Invitatii speciali ai acestui eveniment sunt:
– project manager Sorin Soanca – CLASS CONCEPT
– interior designer & co-founder Ramona Dîrlea – Noi Rezidente (//www.noirezidente.ro/)

Detalii importante:
Tema:
Proiect amenajare apartament cu 3 camere, unifamilial, de dimensiuni reduse (din cadrul conceptului nou, marca Noi Rezidente, Bucuresti)

Program workshop: 
SAMBATA 14.11.2015

  • partea I: 13:00-14:00 – internship alaturi de profa in cadrul Centrului de Creatie Atelierele ILBAH, Str. Romulus, nr. 4, Bucuresti
  • partea a II-a: 14:00-15:00 – invitati speciali, care va vor vorbi despre diferite tipologii de clienti si despre optimizarea spatiului unui apartament. Veti primi brief-ul de tema/concurs pentru a raspunde cerintelor si asteptarilor diferitelor tipologii de clienti.
  • partea a III-a:15:30-16:30 – vizita pe santierul imobilului, adresa va fi comunicata in cadrul workshop-ului
Durata concursului:
Start: Sambata -14.11.2015
Stop: Sambata – 05.12.2015 – predarea planselor se va realiza in format fizic/printat pana la ora 17:00 la sediul Atelierele ILBAH din Bucuresti, si ora 12:00 la sediul Atelierele ILBAH din Ploiesti.
Jurizare: Sambata – 05.12.2015
Expozitie de proiecte – 9/10.12.2015 – in cadrul Galei Atelierele ILBAH 2015
 
Piese obligatorii:
– 2 moodboard-uri A2 – cu proiectul de amenajare al unui apartament cu 3 camere, unifamilial de dimensiuni reduse – ce vor fi predate in format fizic la sediul Atelierele ILBAH, pe carton mouse/de tipul planselor pe care le-ati prezentat la examen
IMPORTANT! Concurentii sunt obligati sa pastreze anonimatul planselor participante la concurs. Fiecare participant isi va stabili un cod de 3 CIFRE si/sau LITERE, cod care va fi trecut pe plansa de concurs, si inscris ulterior in tabelul de predare al planselor.

Premiu:
Premiu special – Sansa de a amenaja un apartament pentru un client real si de a colabora cu beneficiarul pe intreaga durata a desfasurarii proiectului, vizite in santier, alegere finisaje + 150 euro (oferit de Noi Rezidente)
Mentiuni – vouchere cadou Atelierele ILBAH + prezentarea solutiilor pe site-ul Class Concept la sectiunea Propuneri Amenajare
*si multe alte surprize…
Membrii juriului: 
Sorin Soanca – Class Concept
Ramona Dîrlea – Noi Rezidente
arh. Miruna Ardelean – managing partner Class Concept
Mult succes tuturor!
Workshop-nr