Concursul de Design Floral organizat de Atelierele ILBAH s-a bucurat de un real succes inca de la prima editie. Atelierele ILBAH a organizat Vineri, 6 Octombrie in locatia Soiree  Exclusive Venue un concurs pentru absolventii cursului de Design Floral in care acestia si-au demonstrat aptitudinile, luptandu-se pentru marele premiu.

“Ideea acestui concurs a venit din dorinta de a afla cine este cel mai talentat florist Atelierele ILBAH. Am reusit, credem noi, sa realizam un eveniment de anvergura care sa fie mai mult decat o competitie. Ne-am dorit sa organizam o intalnire a oamenilor pasionati de design floral, care sa se bucure astfel impreuna de o dupamiaza de poveste! Am alimentat pasiuni, am hranit vise si am aflat si cine a fost cel mai inspirat florist.”- a declarat Vlad Iliescu – Manager General.

Iata cum a fost la Flower Design Contest 2017

Cei 27 de concurenti au avut la dispozitie 4 ore pentru a realiza un aranjament cu tema “Instalatii Florale Greenery”, tema ce a fost comunicata la inceputul competitiei. Acest model de aranjamente florale de tip structura sunt aranjamente unice si originale, permitandu-le concurentilor sa dea frau liber imaginatiei, folosind cu grija elementele puse la dispozitie de organizatori. Pentru a se incadra in tema, creatiile trebuiau sa se potriveasca atat pentru evenimente oficiale, cat si pentru evenimente private, de masa centrale sau de prezidiu.

Juriul a fost format din: Ioana Buiacu – Flori de LUX, Anne Marie Popa – trainer curs Design Floral Atelierele ILBAH, Sorina Petra – profesor universitar in cadrul Facultatii de Agronomie, Cristina Rosca trainer Atelierele ILBAH, Natasha Maxim – trainer curs Design Floral Atelierele ILBAH,  Otilia Bucur – trainer curs Design Floral Atelierele ILBAH Ploiesti. Pentru alegerea castigatorilor, juriul a tinut cont de criterii cum ar fi: Inaltimea, Forma, Marimea, Acuratetea, Finisajul, Proportie, Tema, Creativitate.

 

Asadar, castigatorii Flower Design Contest 2017 by Atelierele ILBAH sunt:


Locul I: Pavel Roxana Mariana

Premiu: 2.000 Lei + Curs Fotografie (val. de 1.500 Lei) + Participarea la urmatoarea demonstratie Nicolae Agop + Tutorial video cu aranjamentul castigator pe acasa.ro

Locul II: Neagu Mircea

Premiu: Curs Relatii Publice si Comunicare (val. de 1.800 RON) + Accesorii Florale de la Import Flowers (val. de 1.000 RON)

Locul III: Visan Nadia

Premiu: Curs Antreprenoriat (val. de 1.000 RON)

 

Multumiri deosebite se indreapta catre sponsorii concursului, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Acestia sunt: Flori de LUX si Marius Dosinescu, Soiree Exclusive Venue si Alexandra Parau, Import Flowers, Nicolae Agop.

Atelierele ILBAH multumeste si partenerilor media: Burda International, Revista Atelierul, Revista Casa si Gradina, Povestea Casei, Acasa.ro si Retete de Sanatate. Ne dorim ca ca acest concurs sa nu se opreasca aici si sa devina o traditie in Familia Atelierele ILBAH. Promitand sa va pregatim noi surprize de la an la an!