Anul 2018 vine cu vesti bune! Inauguram un nou sediu Atelierele ILBAH in Bucuresti: o casa de poveste, cu o arhitectura deosebita, pe strada Radu Calomfirescu, numarul 13 (zona P-ta Unirii / Universitate).


Asadar, o parte din cursurile tale de suflet se vor desfasura intr-un spatiu nou, avand peste 500 mp de sali de curs si o curte pe masura! Locatia ultra-centrala iti va permite sa ajungi cu usurinta din orice punct al Bucurestiului, sediul din Str. Radu Calomfirescu, nr. 13 fiind situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos fata de Piata Unirii sau Piata Universitatii.


Ce se schimba? Cursurile Atelierele ILBAH din Stirbei Voda si din Popa Soare se vor muta in noua locatie!

De ce? Facem aceste schimbari pentru ca ne dorim sa iti oferim cele mai bune conditii de invatare si cea mai buna sansa de a realiza tot ceea ce ti-ai propus. Pentru ca noi, cei de la Atelierele ILBAH, suntem intr-o continua dezvoltare, cautand intotdeauna cele mai bune solutii pentru ca tu sa te perfectionezi in domeniul ales. In noul sediu, dorim sa iti stimulam si mai mult creativitatea, pasiunea si dorinta de a fi cel mai bun.

atelierele-ilbah-calomfirescu-13

Asadar, incepand cu anul 2018, cele 2 sedii Atelierele ILBAH din Bucuresti vor fi:
 – Sediul Central Atelierele ILBAH: Str. Radu Calomfirescu, nr. 13
 – Centrul De Creatie Atelierele ILBAH: Str. Romulus, nr. 4
*ambele sedii se afla in apropiere unul fata de celalalt, la doar 5 minute de mers pe jos.

radu-calomfirescu-13-nou-sediu-atelierele-ilbah-bucuresti-harta

Vezi mai jos repartizarea cursurilor Atelierele ILBAH pe cele doua sedii:
//www.ateliereleilbah.ro/programare-cursuri/


Cu drag,
www.ateliereleilbah.ro