Se spune ca primavara aduce un suflu nou, un aer fresh si proaspat peste tot, iar la nivel simbolic reprezinta o noua etapa, renastere si trezire la viata. Desi noi, Atelierele ILBAH, nu avem momente moarte si lipsite de activitate, aceasta primavara semnifica si pentru noi altceva, un inceput care ne permite sa ne continuam misiunea: oferirea unor cursuri de formare profesionala la cele mai inalte standarde, cu o abordare moderna, lucru sustinut de multa implicare si de dorinta de a transmite pasiunea fiecarui domeniu cursantilor nostri.

Asadar, care este surpriza pe care o aducem odata cu venirea primaverii? Un nou sediu in Bucuresti, cu un design aparte, in cadrul unei cladiri monument istoric, care speram sa ii inspire pe participatii la curs si sa le stimuleze creativitatea, dorinta de a realiza proiecte personalizate si de succes.

« Pregatim aceasta strategie de extindere in Bucuresti de ceva vreme si acum suntem foarte fericiti ca am reusit sa punem lucrurile cap la cap. Speram ca participantii la curs sa fie incantati de locatie la fel de mult ca si noi si sa o considere un spatiu de recreere, unde sa uite de problemele cotidiene si sa se dedice in totalitate domeniului pe care l-au ales. Ce inseamna pentru noi doua sedii in Bucuresti? Si mai multe implicare, alaturi de confirmarea ca tot ceea ce am vrut sa transmitem pana acum a fost receptat cum trebuia si apreciat la cel mai inalt nivel », ne spune Vlad Iliescu, fondator al conceptului Atelierele ILBAH si Director General.

Noul sediu se va numi Centrul de Creatie Atelierele ILBAH  si este situat in centrul Bucurestiului, pe Strada Romulus nr. 4 (zona P-ta. Universitatii). Aici se vor desfasura (in principiu) cursurile  de creatie, in speranta ca atmosfera, ambientul si suflul locatiei vor contribui la starea de bine a cursantilor si vor oferi un cadru de lucru ideal.

Centrul de Creatie Atelierele ILBAH dispune de sali de curs cu o suprafata totala de aproximativ 400 de mp si o curte foarte generoasa de 300 mp.

Asadar, incepand cu luna Martie 2015, va asteptam la cursuri in unul din cele doua sedii din Bucuresti. Inscrierile si depunerea documentelor de inscriere se va putea realiza in ambele locatii (atat pe Str. Romulus nr. 4, cat si pe Bld. Dacia nr 103).

Acesta este doar inceputul a ceea ce ne propunem pentru urmatoarea perioada, asa ca te sfatuim sa stai cu ochii pe noi! Promitem sa revenim cu multe surprize, cursuri noi, atat pentru publicul pe care ni l-am format pana acum, cat si pentru alte categorii noi de public!

Pana atunci insa, daca iti doresti sa ne cunosti mai bine si sa resimti si tu atmosfera din Centrul de Creatie Atelierele ILBAH, te asteptam cu drag pe Strada Romulus nr. 4.

Lasa-te inspirat de cursurile noastre!

Cu drag,

Echipa Atelierele ILBAH