Weekend-ul acesta am fost prezenti la Bucharest Fashion Week cu trei tineri designeri de exceptie, care au adus un suflu proaspat si fantezist pe podium. Krisztina Bokos, Diana Caramaci si Alina Stanciulea sunt cele trei talente norocoase care au avut sansa de a-si prezenta colectiile inovatoare la acest eveniment de anvergura, pe 21 aprilie.

Cele trei sunt absolvente ale cursului autorizat de Design Vestimentar de la Atelierele ILBAH, coordonat de trainerul Mirela Diaconu. Cu toate acestea, Krisztina, Diana si Alina si-au asigurat locurile pe scena Bucharest Fashion Week in cadrul concursului de la Young Designers on Stage at BFW Spring Edition 2017.

Astfel, Atelierele ILBAH au reusit sa-i incante pe cei prezenti la eveniment cu o varietate de prezentari, de la rochii care par desprinse din basme pana la creatii renascentiste cu accente metalice.


Prima prezenta pe podium a fost Krisztina Bokos, care ne-a purtat intr-o calatorie in timpul cavalerilor templieri. Pentru colectia „Knights”, Krisztina a preluat din aceasta perioada istorica elemente diverse, precum armurile, castile si zalele aurii. Pe acestea le-a complementat cu padurile din vremuri apuse, acest lucru fiind observat in accentele din creatiile sale. Astfel, Krisztina a reusit cu brio sa reprezinte cavalerul feminin al timpurilor moderne.


A urmat Diana Caramaci, care a continuat aceasta calatorie in timp cu colectia „Metallic Renaissance”. Inspirata de la marile case de moda Alexander McQueen si Chanel, Diana a ales sa urmeze linia arhitecturala a perioadei renascentiste, pe care a adaptat-o ulterior timpurilor noastre. Structurile metalice au stralucit in luminile reflectoarelor de la Bucharest Fashion Week, conferind colectiei forta feminina care a stat la baza „Metallic Renaissance”.


Alina Stanciulea a incheiat defilarea Atelierele ILBAH la acest eveniment cu colectia „Nouvelle”. La baza rochiilor sale elegante se regaseste tehnica colajului, dar inspiratia a sosit chiar din lumea interioara a Alinei. Ea a pornit de la un joc de culori, volume si texturi si astfel a reusit sa transforme chiar si cele mai mici imperfectiuni intr-un melanj superb care a fost admirat in toata splendoarea sa pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.


Atelierele ILBAH le ureaza mult succes pe viitor, iar pe voi, cititorii nostri, va asteptam la cursul de Design Vestimentar, care va poate transforma visele in realitate!