Inscrierea s-a incheiat. Succes participantilor!


Atelierele ILBAH organizeaza pe scena MAKE-UP FEST 2016 un concurs inedit, interzis profesionistilorSHOW YOUR TALENT – MAKE UP CONTEST.

Cand: 06 Noiembrie 2016, ora 10:30

Unde: Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198 A, Bucuresti

De ce: pentru ca iti ofera sansa de a arata lumii intregi talentul si priceperea in machiaj


Competitia este adresata amatorilor de make-up si consta in reproducerea unui machiaj glamour de seara dupa o fotografie ce va fi prezentata in ziua concursului. Este sansa ta de afirmare pe scena celui mai important eveniment dedicat industriei de make-up! In plus, poti castiga premii substantiale, cum ar fi Cursul autorizat de Machiaj Profesional, oferit de Atelierele ILBAH sau produse profesionale de machiaj oferite de sponsorul principal, Beauty One!

Juriul va fi reprezentat de specialisti in domeniu si make-up artisti consacrati, profesionisti cu o vasta experienta in lumea machiajului profesional. Acestia vor puncta tehnica, asemanarea si conformitatea machiajului realizat in comparatie cu fotografia prezentata ca tema de concurs.

Ca sa participi trebuie sa te inscrii pana pe 05.11.2016 . Completeaza formularul de mai jos.

Atentie! Garantarea locului in concurs este posibila numai prin achitarea Taxei de Participare! Completarea formularului de mai jos NU garanteaza locul in competitie. Mai multe detalii la numarul de telefon 0729397806

[form concurs-makeup2016]

Premiul I

Premiul II

  • Set pensule profesionale marca Paese, in valoare de 1000 lei

Premiul III

  • Produse make-up profesionale, in valoare de 500 lei

Premiile sunt oferite de Atelierele ILBAH si Beauty One, sponsor principal.

Termenul limita de inscriere este 05.11.2016. Numarul MAXIM de participanti este 16. Locurile sunt limitate! Citeste in Regulament mai multe detalii legate de inscriere, modele, tema concurs.

Atentie! Toate produsele si ustensilele sunt puse la dispozitie de Atelierele ILBAH si Beauty One! Participantii trebuie sa vina cu propriile MODELE!

Nu trebuie decat sa te inscrii!


MAKE-UP FEST este evenimentul anului in domeniul machiajului, locul care aduna make-up artistii, pasionatii si furnizorii de frumusete  . In acest an, la MAKE-UP FEST 2016 vor prezenti make-up artisti renumiti, atat din Romania, cat si din strainatate, care vor face demonstratii de body painting, machiaj cotidian sau fantasy make-up.

Program MAKE-UP FEST 2016

  • Locatie: Crystal Palace Ballrooms, BUCURESTI
  • Perioada: 05-06 NOIEMBRIE 2016
  • Orele: 10:00 – 18:00

 

Va asteptam la standul Atelierele ILBAH, in cele 2 zile de eveniment, unde veti avea parte de sesiuni gratuite de make-up sustinute de cursantii nostri, veti primi informatii despre Cursul de Machiaj Profesional si multe alte surprize   !