Creat din dorinta de a ajuta oamenii in drumul lor spre cariera potrivita, povestea Atelierele ILBAH continua… cu noi proiecte, noi initiative!


Se spune ca viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor. De cinci ani, visul nostru, transformat intr-o frumoasa realitate, se numeste Atelierele ILBAH.  Este o realitate cu oameni, despre oameni si, mai ales, pentru oameni. Am creat acest loc din dorinta de a-i ajuta pe altii sa-si croiasca propriul drum. Atelierele ILBAH s-au numit, sprijin in identificarea de solutii si concretizarea de planuri pentru foarte multi cursanti, fericiti ca au reusit sa aiba  parcursul profesional la care visau.


Mii de ore de munca cu o echipa determinata sa faca lucrurile sa se intample


Am intrat in acest al cincilea an de Atelierele ILBAH  mai motivati, mai ambitiosi si cu dorinta de a avea un 2018 care sa ne provoace sa indraznim mai mult, mai sus si mai bine. Am pus mereu calitatea pe primul loc, iar oamenii, cursantii, ne-au multumit pentru asta. Traim intr-o lume competitiva, cu o piata a serviciilor de formare profesionala extrem de diversificata ca oferta. Ne-am dorit mereu sa ajutam la conturarea armonioasa a unor destine, profesional vorbind.

cursuri-atelierele-ilbah-2018-4

Fiindca oamenii, pasiunea coroborata cu seriozitate si multa munca, dorinta de progres sunt atributele care ne-au unit in acest proiect indraznet,  numit Atelierele ILBAH. De ce? Pentru a schimba si creiona destine si cariere de succes. Nu spunem noi ca am reusit. Dar il spune numarul mare de oameni care, pe scurt, sunt realizati profesional acum. Au jobul pe care si-l doresc, gratie pasului facut prin urmarea cursurilor Atelierele ILBAH. Unii au pornit de la zero, altii si-au dat seama ca ceea ce faceau nu ii mai reprezinta si au vrut o schimbare la 180 de grade.


Cel mai frumos target – Atelierele ILBAH, alegerea cursantilor, nu optiunea lor!


Am intrat in 2018 si ne-am setat obiective clare, pe termen scurt dar si lung. Vrem sa fim, in continuare, alegerea cursantilor nostri, nu optiunea lor! Iar pentru asta, vor prima, si in acest al cincilea an de Atelierele ILBAH, calitatea serviciilor oferite, profesionalismul, imaginatia creatoare, consecventa in a face un lucru bun pana la capat si ideile noi care te mentin mereu in top. Nu ne-am plafonat, din contra, ne simtim ca la un nou inceput de drum… Unul pe care vrem sa il facem cat mai lin si atractiv pentru cursantii Atelierele ILBAH, iar complexitatea lui sa nu para nicio secunda descurajanta. Pentru niciunul dintre ei!

cursuri-atelierele-ilbah-2018-3


Reusita cursantilor nostri inseamna succesul Atelierele ILBAH


Se zice ca nu e bine sa te uiti in urma, ci numai spre viitor. Noua, insa, ne place treaba cu uitatul in urma… Vedem exact cat am realizat din tot ceea ce ne-am propus. Atelierele ILBAH nu trag linie. Fiindca pentru noi, totul este intr-o continua miscare, ne urmam instinctele, punem suflet in tot ceea ce facem, ca vorbim de proiecte de anvergura, sau lucruri marunte ce ar putea trece neobservate. Nu ne oprim, atata timp cat reusita oamenilor care ne trec pragul exista. Iar reusita lor inseamna si succesul nostru. Chipurile cursantilor nostri multumiti de inceputul de drum numit de ei Atelierele ILBAH, ne motiveaza. Fiindca motivatia este si ramane elementul care ne pune in miscare, stimulandu-ne la idei si actiune.


Va multumim…


Nu am putea incheia fara sa ne aducem aminte de cateva dintre multele pareri ale celor care au urmat cursurile Atelierele ILBAH. De ce au ales aceasta scoala? Fiindca, citam din memorie, au gasit aici caldura umana, deschiderea pe care o cautau, studiu, foarte mult studiu, practica si  interactiunea atat de necesara noua, oamenilor…  S-au simtit ca acasa, ca intr-o mare familie. Au gasit ceea ce cautau, iar multi s-au regasit pe ei insisi.

cursuri-atelierele-ilbah-2018-2

Ca vorbim de cursuri de beauty, design sau business, concluzia ar fi una singura: povestile cursantilor Atelierele ILBAH continua. Continua atat de frumos, fiindca viata lor s-a schimbat. Indraznesc acum sa viseze mai mult… Si nu doar sa viseze, ci sa puna si in practica dorintele lor. Fiindca pot. Fiindca au invatat. Fiindca se simt pregatiti. Fiindca au mai multa incredere in ei si si-au regandit strategiile pe mai departe. Fiindca nu mai vorbim de teama de esec, ci de dorinta de succes si castigarea statutului de invingator. Iar asta ne motiveaza pe noi sa mergem mai departe. Este, de fapt, motorul care ne determina sa mergem mai departe.


Va multumim pentru increderea pe care ati avut-o si o aveti in noi! Promitem ca nu vom dezamagi!