Nu exista om fara pasiuni sau vise, dar nu multi sunt cei care reusesc sa le urmeze. Raluca Leahu este una dintre vedetele care s-au ambitionat sa se ocupe si de alte hobby-uri pe langa cariera sa. Desi ea si-a gasit chemarea la radio, nu multa lume cunoaste ce-a de-a doua ei pasiune: croitoria!

Raluca ne-a povestit despre experienta deosebit de frumoasa si importanta la Atelierele ILBAH, unde a depasit o bariera mentala si astfel si-a demonstrat ca orice este posibil. Cum ea vine dintr-un mediu total diferit de croitorie, totul a parut foarte dificil la inceput.

Din fericire, sub indrumarea profesionistilor de la scoala, ea a invatat secretele proiectarii vestimentare intr-un mod in care nici nu visa ca va reusi vreodata! Astfel, acum Raluca poate proiecta diverse piese vestimentare dupa modelele tiparelor de croitorie.

Pentru ea, absolvirea cursului de Proiectare Vestimentara – Constructie Tipare a fost un succes personal. Dupa cum ne spune chiar ea, cursul a reusit cu brio sa scoata la lumina, sa stearga de praf si sa lustruiasca o meserie demult uitata care nu pare foarte atractiva și glamoroasa.

Atelierele ILBAH este o scoala de cursuri profesionale, unde participantii, precum Raluca Leahu, dau atentie viselor lor si invata sa isi atinga potentialul maxim.

Mai multe detalii despre cursul de Proiectare Vestimentara – Tipare de Croitorie puteti gasi la urmatoarea adresa: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-proiectare-vestimentara-constructie-tipare/.

atelierele-ilbah-raluca-leahu-radio-zu-cursuri

atelierele-ilbah-raluca-leahu-radio-zu-cursuri