Cum profesonalismul si calitatea serviciilor oferite fac parte din conceptul ce sta la baza Atelierelor ILBAH, avem placerea de a va informa ca incepand cu data de 1 februarie 2015, cursantii grupelor de ‘Machiaj Profesional’ din Ploiesti vor lucra exclusiv cu produsele cosmetice puse la dispozitie de partenerii nostri de la INGLOT.

Calitatea produselor INGLOT, poate fi confirmata de cei mai importanti make-up artisti din domeniul, iar cu trecerea timpului brandul INGOT si-a dezvoltat formulele produselor deja patentate si s-a mentinut pe un loc fruntas in topul produselor si inovatiilor cosmetice.

Brandul international de produse cosmetice a fost infiintat in urma cu peste 25 de ani si este prezent in peste 300 de magazine din toata lumea. INGLOT este cu precadere specializat pe fabricarea de produse cosmetice profesionale, de inalta calitate, la preturi competitive. In procesul de fabricare se pune accentul pe utilizarea celor mai bune ingrediente si a unor materii prime atent selectionate. Nu este permisa testarea pe animale. Impreuna cu Make-up Artists recunoscuti, INGLOT dezvolta permanent noi texturi si culori, pentru a se alinia la tendintele actuale. Compania se distinge prin paleta foarte variata de culori si conceptul unic pe care il ofera clientilor sai.

Atelierele ILBAH ofera cursantilor toate premizele unei noi cariere in domeniul ales. Astfel, sub atenta indrumare a trainerilor experimentati, a studierii si aprofundarii noilor tehnici in machiaj, prin exercitiu continuu si participarea la evenimente speciale unde au sansa sa aplice ceea ce au deprins in timpul orelor de curs, dar mai ales cu ajutorul produselor de inalt nivel INGLOT, viitorii make-up artisti Atelierele ILBAH pasesc cu dreptul in fascinantul domeniu al frumusetii si inovarii continue.

 

Da-i sansei o sansa si paseste in universul magic al culorilor alaturi de INGLOT si Atelierele ILBAH PLOIESTI!