Ne place sa fim intr-o activitate continua, mai ales cand vine vorba despre participarea la evenimente de mare amploare alaturi de participantii de la cursurile de hairstyling si make-up Atelierele ILBAH. De aceasta data am participat impreuna cu grupa de Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist si Machiaj Profesional la celebrarea Afi Palace Ploiesti. Evenimentul a durat trei zile: prima a fost dedicata modei si frumusetii, cea de-a doua atelierelor pentru copii iar in cea de-a treia zi s-au desfasurat tombole cu premii substantiale si un concert Demoga.

Pe langa atelierul de make-up si hair-styling, Atelierele ILBAH au avut placerea sa prezinte publicului colectia Laurei Rizea.

Laura Rizea este norocoasa castigatoare a concursului Pretty Girl Young designer by Atelierele ILBAH. Primele tinute semnate de Laura, sub numele Nicole Izar, au fost valorificate in cadrul unei sedinte foto by Atelierele ILBAH, urmand sa umple paginile web ale viitorului ei site, unde isi va promova colectiile.

Astfel, Laura a prezentat pe podiumul din Afi Palace Ploiesti pentru prima data publicului 10 tinute urban sic, o combinatie intre elegant, clasic si misterios, prin fustele feminine, sacourile si gecile cu gulere inalte, sau cu glugi ample.

Laura Rizea – tanara nostra absolventa a cursului de Design Vestimentar si absolventa de ASE, Comert si cu masterat in Administrarea afacerilor in turism, ne demonstreaza ca in urma cunostintelor acumulate in urma cursului de Design Vestimentar Atelierele ILBAH poti transforma pasiunea intr-o afacere de succes si ca aventura Atelierele ILBAH nu se termina in momentul incheierii cursului.

Cursantii nostri beneficiaza de tot suportul si indrumarea trainerilor si personalului Atelierele ILBAH pentru reusita in domeniul ales prin concursuri inovative, activitati in domeniu si sfaturi pertinente.

Afla mai multe despre cum poti sa devii si tu un designer vestimentar de succes pe: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/

De asemenea, in cadrul evenimentului tanarul designer ploiestean Georgiana Iordache a prezentat publicului colectia sa care a inclus 10 rochite feminine.

Prezentarea de moda s-a incheiat cu defilarea modelelor Global Models Agency, dar si a frumoaselor noastre cursante ale grupelor de ‘Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist’ si ‘Machiaj Profesional’ in tinute ale magazinelor de moda din cadrul Afi Palace Ploiesti.

Cursantii Atelierele ILBAH au fost cei care au realizat hairstylingul si machiajul modelelor, impreuna cu Yves Rocher si Geta Voinea Factory.

Participarea la evenimente este o parte importanta a cursurilor Atelierele ILBAH, astfel cursantii nostri au sansa sa aprofundeze si sa puna in practica cunostintele acumulate la ore. Un prim pas catre meseria de make-up artist, coafor stilist, decorator floral sau chiar de designer vestimentar incepe la Atelierele ILBAH.

Ii multumim trainerului Nicoleta Ionascu, Afi Palace Ploiesti, Global Models Agency si in special cursantilor care ne-au fost alaturi si s-au implicat direct in cadrul acestui eveniment!