Cel mai asteptat moment al anului – decernarea Premiilor Gala Atelierele ILBAH!

Luna decembrie a fiecarui an este un moment special in Familia Atelierele ILBAH: pe 5 decembrie 2012 a luat fiinta cea mai creativa scoala pentru adulti. O scoala unde cu totii – angajati, traineri, colaboratori, parteneri – oferim ce avem mai bun pentru ca cei care ne trec pragul sa isi realizeze visele. De aceea consideram ca de ziua noastra este musai sa-i premiem pe cei mai activi membrii ai Familiei Atelierele ILBAH. Nominalizatii si castigatorii fiecarei categorii ii vom prezenta mai jos:

Premiul Best Partner 2016

Nominalizati: Culori si Idei, Beauty One, Keune Romania.

Castigator: Beauty One – in 2016, Beauty One a fost alaturi de Atelierele ILBAH constant, cu produse de infrumusetare, ustensile si, cel mai important, cu sfaturi pretioase. Multumim echipei Beauty One!

Premiul Best Event Partnership 2016

Nominalizati: Porta Communication – eveniment: Make-up Fest si CosmoBeauty, Radu Balan Photography – toate evenimentele, Cusut si Brodat – Brother – eveniment: #Creativo.

Castigator: Cusut si Brodat, reprezentantul in Romania a brandului de masini de cursut Brother, este partenerul de evenimente alaturi de care in 2016 am organizat 2 editii #Creativo care s-au bucurat de un succes enorm, devenind cele mai importante evenimente dedicate industriei fashion

Premiul Best Media Partner 2016

Nominalizati: Unica, DivaHair, Ele.ro

CastigatorEle.ro – website-ul ele.ro a fost cel mai activ partener media din 2016, acesta fiind alaturi de Atelierele ILBAH prin articolele si materialele publicate de-a lungul anului. Multumim Ana Ionescu si echipa Ele.ro!

Premiul Vedeta anului 2016

NominalizatiBianca Ionita, Roxana Ciuhulescu, Alexia Talavutis

Castigator: Roxana Ciuhulescu – binecunoscuta vedeta TV a intrat in Familia Atelierele ILBAH la inceputul acestui an cand s-a inscris si a absolvit cu brio cursul de PR – Relatii Publice . De atunci, Roxana este prezenta la toate evenimentele Atelierele ILBAH. Multumim Roxana!

Premiul Best New Start-up 2016

Nominalizati: Make-up Sevalet – Alina Ilie, Lyria – Armina Letitia Popeanu, Atelier Paler – Liliana Paler

Castigator: Premiul este dedicat absolventilor Atelierele ILBAH care au lansat un brand/afacere/start-up dupa terminarea cursurilor. Lyria – Povestea ta pictata este proiectul de suflet al Arminei Letitia Popeanu, fost cursant Atelierele ILBAH si designer de genti din piele, pictate manual. Armina a absolvit mai multe cursuri la Atelierele ILBAH, printre care cursurile de Design Interior si pe cel de PR – Relatii Publice, in urma carora si-a dezvoltat spiritul creativ pe care l-a imbinat cu cel antreprenorial nativ, iar rezultatul consta in unul dintre cele mai apreciate branduri de genti statement unicat Lyria – Povestea ta pictata.

Premiul Best Evolution 2016

NominalizatiAndreea Sofron – Design Interior, Mihaela Birceanu – Design Vestimentar, Ana Maria Ion – Coafor Stilist

CastigatorAndreea Sofron – celebra actrita si-a urmat pasiunea pentru amenajari la cursul de Design Interior unde, sub indrumarea trainerului Arh. Miruna Adelean, a invatat cum sa puna in practica ideile sale creative. Andreea nu s-a oprit aici, ea a continuat sa se perfectioneze si a decis sa treaca la urmatorul nivel: cursurile de, 3DsMaxSpecialist Decorator Interioare si Photoshop. Mult succes, Andreea!

Premiul Longest Trainer Collaboration

Castigator: Arh. Miruna Adrelean este membra a Familiei Atelierele ILBAH inca din 25 mai 2013. Miruna, trainer Design Interior si Specialist Decorator Interioare, participa activ la evenimentele organizate de Atelierele ILBAH, iar aportul sau la dezvoltarea scolii este  indiscutabil. Multumim Miruna ca esti alaturi de noi!

Premiul Best Feedback Bucuresti 2016

NominalizatiRadu Dofin – 3DSMax, Natasha Maxim – Decorator Floral, Alexandru Barbulescu – Coafor Stilist

Castigator: Natasha Maxim – este trainerul cu cel mai bun feedback primit din partea cursantilor. Natasha este trainerul cursurilor Decorator Floral si Specialist Decorator Floral unde le insufla participantilor dragostea ei pentru flori si aranjamente florale. Atat de mult ii inspira Natasha pe cursantii sai, incat acestia ii trimit periodic mesaje de multumire si imagini cu aranjamentele si decoratiunile realizate de ei dupa absolvirea cursurilor. Felicitari Natasha si multumim pentru buchetele si aranamentele realizate de tine si cursantii tai pentru Gala Atelierele ILBAH 2016!

Premiul Best Feedback Ploiesti 2016

NominalizatiComan Luminita – Inspector Resurse Umane, Stefan Cosmina – Stilist Protezist Unghii, Alexandru Georgeta – Frizer Coafor Manichiura Pedichiura

CastigatorGeorgeta Alexandru – este trainerul care s-a remarcat in 2016 prin cele mai multe feedbackuri pozitive primite din partea cursantilor. Georgeta sustine cu mult entuziasm si implicare cursurile de Hairstyling la sediul Atelierele ILBAH Ploiesti. Bravo Georgeta, la cat mai multe grupe de cursanti!

Premiul Best New Entry 2016

NominalizatiInes Turturica – PR-Relatii Publice, Laurentiu Baban – Frizerie/Barbering, Rialdea Badea – Machiaj Profesional

Castigator: pentru cine urmareste blogul Atelierele ILBAH nu reprezinta nicio surpriza faptul ca premiul Best New Entry 2016 a fost adjudecat de Ines Turturica. Cu un CV exceptional si o bogata experienta in media si PR, Ines a decis ca este timpul sa isi asume un nou rol, cel de profesor. Astfel, Ines a ales scoala Atelierele ILBAH ca cel mai bun loc pentru a le transmite celor la inceput de drum din invataturile sale in PR-Relatii Publice . Inca din primavara anului 2016, cand Ines s-a alaturat Familiei Atelierele ILBAH, ea a participat activ la seminarii si workshopuri cu teme de comunicare, relatii publice si promovare online. Multumim Ines! You are #PRiceless!

Premiul Best Team 2016

NominalizatiNatasha Maxim + Anne Marie Popa + Sanda Lazur (pentru cursul de Specialist Decorator Floral), Alexandru Barbulescu (Alex Fox) + Mihaela Rotaru + Alina Serbu (pentru evenimentele speciale realizate impreuna), Mirela Diaconu + Iulia Vlad (pentru o echipa de profesionisti care au format designeri renumiti)

CastigatoriAlexandru Barbulescu (Alex Fox) + Mihaela Rotaru + Alina Serbu – cei trei magicieni in frumusete formeaza o echipa imbatabila! La orice eveniment, fie ca e vorba despre o sedinta foto, emisiune TV sau targ expozitional, Alex, Mihaela si Alina isi agita baghetele si realizeaza cele mai tari coafuri si machiaje. Desigur, ei ii au intotdeauna alaturi pe spiridusii lor, cursantii de la Cofoar Stilist – Alex si Machiaj Profesional – Alina si Mihaela. Cei trei au impreuna peste 50 de grupe de cursanti care au finalizat cu succes atelierele de Hairstyling, respectiv Make-up.

Felicitari! Faceti o treaba excelenta!

Premiul Angajatul anului Bucuresti 2016

NominalizatiSimona Gligor, Denisa Avram, Georgiana Arsene

CastigatoriDenisa Avram este angajatul Atelierele ILBAH care s-a remarcat cel mai mult in anul 2016. Denisa este figura mereu zambitoare care intampina cursantii in sediul din Stirbei si tot ea spune DA! atunci cand vine vorba despre organizarea vreunui eveniment. Multumim Denisa!

Premiul Angajatul anului Ploiesti 2016

Castigator: Constantin Afloarei este angajatul anului 2016 Atelierele ILBAH Ploiesti. Multumim Constantin pentru tot ce faci!

Premiul de onoare 2016

Acest premiu este acordat unei persoane speciale, pentru care ne rugam zilnic sa invinga cea mai grea incercare din viata oricarui om. Nicoleta Mirea, trainer si membra a Familiei Atelierele ILBAH se lupta cu o boala grava care o impiedica sa isi continue activitatile care ii plac cel mai mult: sa fie alaturi de cursanti, de oameni dragi si de familie.

Nicoleta, noi iti dorim multa putere pentru a trece peste aceste momente dificile! Iti vom fi mereu alaturi!


Multumim tuturor pentru un an 2016 de exceptie!