In ultimul articol pe care il scriam despre Denisa Pricop, ea ne povestea despre oportunitatea extraordinara pe care o avea la acel moment: prezentarea primei colectii personale pe scena Bucharest Fashion Week 2014. Acum, Denisa a fost de acord sa ne spuna mai multe despre aceasta experienta, dar si despre ce alte noutati au avut loc in viata ei in acesti 3 ani.


Castigarea participarii la Bucharest Fashion Week 2014 cu o minicolectie personala a reprezentat un moment important. Oportunitatea a constat in posibilitatea de a testa din punct de vedere al sentimentelor si trairilor apartenenta la acest domeniu creativ, de altfel nou pentru Denisa, venita dintr-un domeniu pur ethnic. Roadele muncii de cateva luni au dus la o adevarata explozie de fericire pe podiumul de la Bucharest Fashion Week. Chiar daca nu totul s-a derulat conform planului, pentru o prima experienta, Denisa a invatat cum ar putea sa se perfectioneze pe viitor, dar si care sunt etapele componente pana la finalizarea unui astfel de proiect.

Cel mai important insa a fost faptul ca a constientizat ca acesta este domeniul in care isi doreste sa se dezvolte in viitor si sa produca rezultate mai bune care sa ii readuca permanent in suflet sentimentul extraordinar din in acea zi de iarna de la Bucharest Fashion Week.

In mai putin de 2 ani dupa absolvirea cursului de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH, Denisa si-a lansat propriul brand: Passion by D!

Denisa este de parere ca dupa doi ani de pregatiri aferenti demararii propriului brand este nevoie de foarte multa perseverenta si rabdare pentru a putea ajunge la etapa de lansare a unui brand vestimentar in Romania. Din pacate, cea mai problematica etapa este construirea echipei cu care sa poti pune in practica planurile si ideile tale. Segmentul de forta de munca calificata pe acest domeniu este in continua scadere si insuficienta raportata cererii. Astfel, este foarte dificil sa aduci oameni noi intr-un business aflat la inceput de drum, cand oferta in piata este abundenta.

Insa desi drumul pana aici nu a fost usor, Denisa a reusit sa se regaseasca in fata visului implinit. Ea a creat colectiile de ready to wear, rochii de seara si de mireasa pentru lansarea site-ului chiar in primavara acestui an. De acum va incepe o noua etapa, si anume cea de promovare a brandului si pregatirea colectiei de toamna-iarna in paralel. Insa cand lucrurile sunt facute cu dragoste, daruire si pasiune, totul este posibil.

Pentru cine sunt menite creatiile Passion by D?

Denisa isi doreste ca orice femeie care vrea sa se simta diferita si speciala sa se indragosteasca de creatiile Passion by D. Ea incearca sa creeze elemente vestimentare unice care de cele mai multe ori poarta elemente de detalii speciale. Acestea presupun multa manopera, tocmai pentru a scoate din anonimat articolul si a-i oferi detinatorului sentimentul de unicitate.

Finalizarea celor trei module pentru specializarea Creator Proiectant Imbracaminte urmat la Atelierele ILBAH i-au trezit curiozitatea pentru moda Denisei, dar si placerea de a crea. A invatat unde sa caute si ce anume sa caute pentru a-si perfectiona talentul, despre care stia mult prea putin inainte de a ajunge acolo.

Trainerul Mirela Diaconu este cea care i-a insuflat pofta de a invata cat mai mult, de a descoperi ce inseamna cu adevarat acest domeniu si a impulsionat-o sa actioneze si sa aibe incredere in ceea ce a descoperit in ea insasi, trecand prin toate aceste etape de invatare. Cu toate acestea, etapele inca continua si vor continua mult timp de acum incolo, deoarece domeniul creatiei de articole vestimentare este extraordinar de amplu si evolueaza in fiecare zi. Acest aspect a fost unul primordial pentru Denisa in decizia de a continua – interactiunea zilnica cu noi si noi informatii si tehnici de perfectionare.

Pentru a afla mai multe informatii despre cursul care stat la baza succesului Denisei, puteti accesa urmatorul link:  //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-vestimentar/