Curs de Croitorie la Atelierele ILBAH din luna August

Echipa Atelierele ILBAH se bucura sa anunte lansarea unui nou curs, odata cu intrarea in ultima luna de vara !

Asadar, incepand cu luna August, lansam oficial Cursul de Croitorie. Acesta se adreseaza persoanelor pasionate de creatia vestimentara, in special celor care se regasesc in placerea de a executa piese de imbracaminte pe comanda si vor sa transforme un hobby intr-o poveste frumoasa. Cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar in urma absolvirii lui vei invata secretele de care ai nevoie pentru a deveni un croitor profesionist. 

Croitoria este o alta forma a artei, in care croitorul de haine pe comanda trebuie sa isi foloseasca creativitatea si indemanarea in vederea realizarii unor piese vestimentare potrivite care sa reflecte calitatile celui care le poarta si sa ii puna in evidenta personalitatea si stilul, dar in acelasi timp sa poata masca aspectele mai putin placute.

Participarea la cursurile de croitorie de la Atelierele ILBAH va ofera ocazia de a acumula cunostintele necesare care fac diferenta si aspectele de baza care conteaza pentru a atrage privirea si admiratia celor din jur. Cursurile cuprind atat o parte de notiuni teoretice legate de procesul de productie in confectii, tipuri de cusaturi, masini, utilaje si tehnologii folosite la confectionarea produselor vestimentare, procese tehnologice si faze de lucru cat si notiuni practice pentru a va demonstra priceperea si pentru a va exersa pasiunea.

Inscrie-te la cursul de croitorie din cadrul Atelierelor ILBAH si vei invata micile secrete de care ai nevoie pentru a deveni un croitor de succes !

Daca vrei sa afli mai multe despre ce vei invata la curs, acceseaza : //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-croitorie/