Atelierele ILBAH au complementat petrecerea aniversara Marie Claire Romania cu machiaje de top realizate de cursantii de la Machiaj Profesional. Anul acesta, cunoscuta revista a implinit 9 ani in Romania, iar acest lucru a fost celebrat la Flavour in the Garden la Clubul Diplomatic.

 

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

Alaturi de trainerii cu experienta Alina Serbu si Rialda Badea, cursantii s-au orientat catre machiaje potrivite pentru o petrecere in aer liber, in gradina superba din parcul Herastrau. Astfel, membrele redactiei Marie Claire Romania au beneficiat de look-uri profesionale, potrivite tinutelor pe care le-au purtat la eveniment.

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

In cadrul petrecerii aniversare la care au fost prezente nenumarate celebritati au fost anuntate cele mai indragite parfumuri ale anului, care au fost recunoscute prin premiul Prix International du Parfum Marie Claire 2017, iar atmosfera a fost intretinuta de talentata cantareata Irina Rimes.

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

Noi multumim trainerilor si echipei de machiaj pentru munca splendida si Beauty One pentru produsele care i-au ajutat sa atinga acest rezultat!

atelierele-ilbah-marie-claire-makeup

Informatii detaliate despre cursul de Machiaj Profesional  puteti afla aici: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/