Avanpremiera filmului Wonder Woman a adus impreuna cursantii de la Atelierele ILBAH si produsele Beauty One pentru a crea look-ul perfect al femeii puternice si independente! Lansarea a avut loc la Baneasa Shopping City pe 29 mai, iar cinefilii care au venit sa vizioneze noul film din seria DC Comics au avut parte de o supriza: machiaj si hairstyle profesionist!

Roadele colaborarii dintre Atelierele ILBAH si Beauty One i-au impresionat pe cei care au participat la avanpremiera filmului Wonder Woman care s-a desfasurat la Baneasa Shopping City. Cursantii de la Coafor Stilist (Hairstylist) si Machiaj Profesional si-au pus imaginatia la treaba si au reusit cu succes sa creeze look-uri demne de femei minune!

Astfel, persoane cunoscute precum Amalia Enache si Nicoleta Nuca au trecut pe sub bagheta magica a celor de la Atelierele ILBAH, care au lucrat cu produse de top de la Beauty One. Lansarea filmului a reprezentat un succes, iar cei veniti sa asiste la aventurile Femeii Fantastice au ramas placut impresionati de creatiile in materie de beauty la care au asistat.

Multumim cursantilor si Beauty One pentru colaborarea frumoasa si le uram mult succes in continuare!

Puteti afla mai multe informatii despre cursul de Coafor Stilist (Hairstylist) si cel de Machiaj Profesional de la Atelierele ILBAH urmand linkurile: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/ si //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/.