20-21-22 Octombrie, 3 zile de arta florala sub indrumarea maestrului Agop

Pentru a doua oara in Romania, maestrul florist Nicolae Agop, alege inca o data Atelierele ILBAH ca organizator principal al evenimentului si unul din locurile de desfasurare a demonstratiilor sale. Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii de Agronomie din Bucuresti se alatura si ea evenimentului sustinand astfel aceasta initiativa .

“In primavara acestui an, am avut parte de doua zile minunate in cadrul primului workshop InspirationArt organizat pentru intaia oara in Romania. Floristii participanti au fost dornici sa afle noi infomatii, noi tehnici si tendinte in ceea ce priveste arta florala. Am decis sa revin in Romania, cu un program mai complex, pentru un public direct interest si cu un potential artistic deosebit si care mi-a solicitat inca de atunci o a doua intalnire” ,  ne marturiseste celebrul maestru florist Nicolae Agop din Republica Moldova.

nicolae-agop-la-atelierele-ilbah-600-x-800
Atelierele ILBAH lanseaza workshop-ul cu numarul 2 din cadrul “InspirationArt”, tot cu tema florala. Asadar, te invitam sa te inscrii la workshop-ul sustinut de Nicolae Agop in perioada 20-22 octombrie 2015.

Avand un program mai complex, cu tematici si tehnici diversificate, acesta va dura doua zile, la care se adauga o demonstratie speciala, realizata intr-un cadru mai larg de catre Nicolae Agop, unde va realiza aranjamente de Craciun. La aceasta demonstratie se alatura si celebra Sanda Lazur – maestru ikebana si trainer Atelierele ILBAH cu aranjamente specifice de iarna in stil ikebana. Pe parcursul celor trei zile pline de informatii si multa practica, participantii vor realiza buchete speciale in diverse tehnici moderne, cat si aranjamente de Craciun, pregatindu-ne astfel de sezonul sarbatorilor ce se apropie cu pasi repezi.

Participarea la acest workshop iti ofera sansa de a lucra alaturi de profesionisti in domeniu, care te vor invata si indruma in realizarea unui buchet perfect si a unui aranjament minunat, gata sa fie oferit unei persoane dragi. Este o ocazie unica pentru noi aranjamente florale in portofoliul tau!

Pentru cei care l-au ratat prima oara pe Nicolae Agop in Romania, iata o scurta descriere a invitatului nostru special:

Nicolae Agop este un nume de seama in randul floristilor celebri la nivel international, cu o experienta profesionala de 33 ani, care a reusit sa isi transpuna pasiunea pentru floristica intr-o profesie de succes. In prezent este membru de onoare al Asociatiei Nationale a floristilor din Rusia, fondator al “Atelierului floristic AGOP” din Chisinau si absolvent al Scolii Internationale de Floristica din Tallin, Estonia. Experienta sa in designul floral este sustinuta de numarul impresionant de expozitii, seminarii si concursuri la care a participat in prima faza a carierei sale si pe care le-a organizat ulterior in mai mult de 40 de orase din tari diferite. Nicolae Agop este castigatorul si detinatorul mai multor diplome la expozitii si concursuri internationale de floristica profesionala din Rusia, Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, Japonia si Elvetia.

Lasa-te inspirat si participa la workshop!

Evenimentul va debuta in data de 20 octombrie 2015, cu o demonstratie a maestrului florist, ce va avea loc in cadul Universitatii de Agronomie din Bucuresti. Nicolae Agop va realiza aranjamente de Craciun, fiecare pe baza unei tehnici speciale, pline de inovatie. Tot in cadrul aceste demonstratii o vom avea ca invitat special pe doamna Sanda Lazur, ce ne va incanta privirile si imbogati tehnicile de lucru in stil ikebana.

21 si 22 octombrie – zile pline cu flori la Atelierele ILBAH. Locatia workshop-ului propriu-zis, este dupa cum bine stiti la Centrul de Creatie Atelierele ILBAH, din strada Romulus, nr. 4. Aici participantii vor crea ei insusi buchete dupa tehniciile prezentate si exemplificate de Nicoale Agop.

sanda-lazur

[form inscriere-inspirationart-no2]

« Imi doresc ca fiecare participant sa se bucure de libertatea de a aduce propria viziune in buchetul pe care il va realiza si sa nu uite ca orice ar fi, va avea mereu la indemana creativitatea si inspiratia care il recomanda pentru o meserie atat de speciala », marturiseste Maestrul Florist Nicolae Agop,care incurajeaza fiecare florist sa se lase purtat de propria viziune.

Programul workshop-ului este urmatorul:

– 20 octombrie 2015 – Demonstratie:

  • Demonstratie speciala Aranjamente de Craciun & Aranjamente de iarna in stil Ikebana
  • Invitati speciali: Nicolae Agop si Sanda Lazur
  • Locatie: Universitatea de Agronomie din Bucuresti – Facultatea de Horticultura – Amfiteatrul Bpb
  • Durata: 4 ore;
  • Cost: 200 lei; (Cei care vor alege sa participe la workshop-ul din data de 21 si 22 octombrie vor avea acces gratuit la aceasta Demonstratie);

* Suma se achita integral la unul dintre sediile Atelierele ILBAH, sau prin transfer bancar.

  • Program Demonstratie:

16:00 – 18:00: Aranjamente specifice de iarna in Stil Ikebana – Sanda Lazur

18:00 – 20:00: Realizarea aranjamentelor de Craciun – Nicolae Agop

– 21/22 octombrie – Workshop:

  • Invitati speciali: Nicolae Agop
  • Locatie: Centrul de Creatie Atelierele ILBAH – Str. Romulus, nr. 4, Bucuresti
  • Durata: 2 zile;
  • Cost: 700 lei; (Cei care vor alege sa participe la workshop-ul din data de 21 si 22 octombrie vor avea acces gratuit la Demonstratia din 20 octombrie );

* Suma se achita integral la unul dintre sediile Atelierele ILBAH, sau prin transfer bancar.

  • Program Workshop:

Ziua I – 21 octombrie: Workshop Design Floral – Buchete tehnici speciale – durata: 6 ore

10:00 – 12:30: Realizarea buchetelor creative de catre Nicolae Agop

12:30 – 12:45: Coffee & Bistro break

12:45 – 15:15: Realizarea buchetelor creative de catre participanti, sub indrumarea maestrului florist

15:15 – 16:00: Finalizarea lucrarilor, feedback si concluzii

Ziua II – 22 octombrie: Workshop Design Floral – Aranjamente tematice: Craciun – durata: 6 ore

10:00 – 12:30: Realizarea aranjamentelor de Craciun de catre Nicolae Agop

12:30 – 12:45: Coffee & Bistro break

12:45 – 15:15: Realizarea aranjamentelor de Craciun de catre participanti, sub indrumarea maestrului florist

15:15 – 16:00: Finalizarea lucrarilor, feedback si concluzii

Ce include pretul workshop-ului:

[list style=”cross”]

  • Materialele necesare realizarii buchetelor maestrului florist
  • Materialele necesare realizarii lucrarii fiecarui participant pentru cele doua zile de workshop
  • Bonus: Acces GRATUIT la demonstratia de Design Floral de pe data de 20 octombrie 2015
  • Coffee / Bistro break
  • Un mediu placut, interactiv si intensiv de invatare
  • Diploma de participare
  • Experienta de neuitat si noi buchete in portofoliul tau de florist!

[/list]

Inscrierile se fac la adresa office@ateliereleilbah.ro, pana la data de 17 octombrie 2015.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la numarul de telefon: 0729373387.

afis final agop