Joi, 15 decembrie, Atelierele ILBAH a organizat GALA ATELIERELE ILBAH 2016. Evenimentul a marcat 4 ani de activitate in piata serviciilor de formare profesionala, 4 ani de dezvoltare continua, 4 ani de succese in domeniile beauty, design si business.

La Gala Atelierele ILBAH 2016, ce a avut loc la Maison 13, cei peste 200 de invitati au putut admira colectiile de moda ale proaspetilor absolventi ai atelierelor de fashion, viitori designeri de succes. Prezentarea de moda inedita a cuprins colectiile a 9 tineri designeri, trei dintre acestia, Mihaela Birceanu, Cristina Barascu si Carmen Jureschi, avand deja experienta marilor podiumuri. Ele si-au prezentat colectiile si la Bucharest Fashion Week 2016, la inceputul acestei luni, unde tinutele lor au fost admirate de nume grele din industria fashion din Romania.

Tinutele celor 9 designeri, absolventii Atelierele ILBAH, prezentate in cadrul Galei spun povestea unei femei puternice, dar senzuale, increzatoare, dar boeme. In urma cursurilor de Design Vestimentar si de Proiectare Vestimentara absolvite la Atelierele ILBAH, designerii au reusit sa creeze colectii ce pot concura cu usurinta cu cele mai mari nume in domeniu.

Credit Photo: Gavrila Gabriel Alin

Spectacol de gala marca Anca Turcasiu

Una dintre surprizele calde ale serii a fost recitalul Ancai Turcasiu, care a cantat colinde de Craciun si piese cunoscute din folclorul romanesc. Anca le-a povestit invitatilor despre cursul de Design Interior pe care l-a urmat in 2014 la Atelierele ILBAH si cum Arh. Miruna Ardelean a ajutat-o sa isi defineasca un stil propriu in amenajarea de interior.

Un alt moment muzical l-a avut ca protagonist pe Eduard Antochi, membrul trupei Blue Motors, concurent Vocea Romaniei si absolvent al cursului de PR – Relatii Publice la Atelierele ILBAH. Edi, asa cum ii spun prietenii, a sustinut un mini-concert soft rock cu piese clasice, hituri din perioada anilor 70-80.

Realizari si planuri de viitor

In cei 4 ani de activitate, Atelierele ILBAH se mandreste cu peste 8000 de absolventi care au urmat unul (sau mai multe) dintre cele 26 de cursuri autorizate si traininguri de specialitate. Portofoliul cursurilor Atelierele ILBAH cuprinde cursuri , traininguri si workshopuri din domeniile BEAUTY, DESIGN si BUSINESS.

Numarul locatiilor unde se desfasoara cursurile s-a marit, de asemenea. In Bucuresti exista 3 sedii Atelierele ILBAH si in Ploiesti 1 locatie. Un alt indicator important este numarul prietenilor care aprecieaza prezenta Atelierele ILBAH in social media – peste 27.000 de LIKE pe pagina oficiala Facebook.

In cadrul evenimentului au fost trecute in revista realizarile anului 2016: deschiderea de noi cursuri de formare profesionala cum ar fi cursul de PR – Relatii Publice, Masaj, Barbering, dar si a trainingului de Auto-machiaj. Mai mult, in 2016 Atelierele ILBAH a deschis un sediu nou in Bucuresti, pe strada Popa Soare. De asemenea, au fost prezentate si planurile pentru anul 2017: un curs nou de Antreprenoriat, ce il va avea ca trainer pe cunoscutul antreprenor si designer Razvan Valceanu, cursul de Tunsoare Femei si cel de Croitorie Barbati.

Premiile Gala Atelierele ILBAH 2016

Momentul culminat al serii l-a reprezentat decernarea Premiilor Galei Atelierele ILBAH 2016. Au fost premiati cei mai activi dintre colaboratorii, trainerii, angajatii si partenerii Atelierele ILBAH. Un premiu special a fost acordat Roxanei Ciuhulescu, ea fiind desemnata „Vedeta anului 2016”. Roxana este, de asemenea, una dintre fostele cursante ale scolii Atelierele ILBAH, ea urmand cursul de PR – Relatii Publice. Atelierele ILBAH a premiat si The Best Start-UP, unde au fost nominalizati trei dintre absolventii scolii care s-au lansat in afaceri dupa absolvirea cursurilor: Lyria – Povestea ta pictata, Make-up Sevalet by Alina Ilie si Atelierul Paler. Castigator a fost Armina Popeanu de la Lyria – Povestea ta pictata. Lista cu toate premiile acordate va fi disponibila in curand pe blogul Atelierele ILBAH.

Surprizele s-au tinut lant

O alta surpriza a serii a fost si organizarea unei tombole cu premii substantiale oferite de organizatorii Atelierele ILBAH – sejur la Casa Tolstoi Bran si partnerii Keune Romania – produse profesionale de hairstyling, Cusut si brodat – masina de cusut marca Brother. La tombola au participat toti cei prezenti, traineri, colaboratori, parteneri, angajati.

Printre vedetele prezente la Gala Atelierele ILBAH 2016 le numaram si pe actrita Cristina Cioran, care in prezent urmeaza cursurile de Proiectare Vestimantara la Atelierele ILBAH, vedeta TV Bianca Ionita, care a jucat rolul de gazda a evenimentului, alaturi de Cristian Moldoveanu, PR Atelierele ILBAH, prezentatoarea TV Ioana Moldovan si pe designerul si trainerul Design Vestimentar la Atelierele ILBAH, Mirela Diaconu.


Imagini panou Gala Atelierele ILBAH 2016 puteti gasi aici – fotograf Mariana Neagu

Imagini Smart Mirror puteti gasi aici

Imagini Show Fashion puteti gasi aici

… mai multe imagini in curand pe pagina Facebook Atelierele ILBAH.


Partenerii Galei Atelierele ILBAH 2016 au fost: Beauty One, Candy Bar cu Gust by Laura Dragnea, Cusut si Brodat, Tipare de Croitorie, Keune Romania, Sir Ludovic, Helios, Lyria, Culori si Idei, Lavazza, Burger Van, Mirela Diaconu, Smart Mirro, Renderthing, Paese.