Gala Atelierele ILBAH 2014– un eveniment de succes, care a marcat 2 ani de activitate Atelierele ILBAH

16 decembrie 2014, Studio SemreH, o expozitie de design de produs inedita, o prezentare de moda plina de stil, culoare si miscare, premierea colaboratorilor, partenerilor si trainerilor Atelierele ILBAH – pe scurt Gala Atelierele ILBAH, un eveniment interactiv, care se afla la prima editie si care va deveni in timp o traditie.

Evenimentul a debutat cu premierea castigatorilor workshopului de design de produs “Do it yourself”, alaturi de Adela Parvu, care a facut parte si din comisia de jurizare a obiectelor de design intrate in competitie. Locul I a fost obtinut de catre  Andrada Dumitru, care a uimit juriul cu obiectul sau de design, un covor modular, si care a castigat Cursul de Design Interior Avansati Atelierele ILBAH, Stagiul I, in valoare de 500 de euro. Locul II i-a revenit Soranei Leru, care a creat “the hanger table” si care a castigat 100 de euro, din partea partenerului nostru Blaxy. Locul III a fost castigat de catre Alina Mihaela Ilie, designerul masutei de machiaj sub forma unui sevalet, care a primit din partea partenerului nostru Lyria o geanta pictata manual in valoare de 80 de euro. Si pentru ca a fost o competitive stransa am acordat si Premiul Special, lui Alice Ionescu, care s-a bucurat de un voucher pentru viitorul workshop de design din cadrul Atelierele ILBAH, in valoare de 200 lei.

Toate obiectele de design inscrise in cadrul workshopului “Do it yourself” au fost expuse in cadrul evenimentului la primul etaj, unde au putut fi admirate indeaproape si chiar achizitionate de catre doritori.

Seara a continuat cu o prezentare de moda a cursantilor din cadrul modulului de Proiectare Vestimentara, deveniti adevarati designeri de moda, care si-au prezentat prima colectie pe scena Studio SemreH, sub privirile pline de admiratie ale invitatilor: Nicoleta Obis cu colectia “Marmur”, Denisa Pricop cu colectia “Passion by D”, Gabriela Barbu cu colectia “New baroque”, Alexandra Lazar cu colectia “Glamorous Balance”, Roxana Sanda cu colectia “My Juliette”, Stefanescu Ana Maria cu colectia “You and me and a perfect day” si Negrescu Maria Alexandra cu colectia “Fairytale”. Cei sapte designeri au fost foarte apreciati de catre public, iar la finalul prezentarii s-au bucurat de posibiltatea de a-si expune cate o tinuta vestimentara pe manechin pentru vanzare si pentru a putea fi observate toate detaliile tinutelor.

 

 

Explicatia denumirii evenimentului, Gala Atelierele ILBAH, a venit abia la final, cand a avut loc premierea oficiala a partenerilor, colaboratorilor si trainerilor de seama Atelierele ILBAH, o surpriza pentru toti invitatii, inclusiv cei premiati. Au fost numiti Best Partner Atelierele ILBAH KEUNE si INGLOT, iar Best Media Partner acasa.ro, carora le multumim pentru sustinere. Trainerii premiati au fost incadrati in categorii precum “Best Feedback Bucuresti” (Maria Cocos – curs cosmetica), “Cel mai implicat trainer” (Arh. Miruna Ardelean – curs Design Interior), “Cel mai dedicate trainer” (Mirela Diaconu – curs Design Vestimentar), “Cel mai creativ trainer” (Arh. Cristina Popovici – curs Design Floral), “Cel mai charismatic trainer” (Dana Cimpoi – curs Nail art), Best “enterTrainer” (Adrian Lupu – Hairstyling) si multe altele.

Activitatile din cadrul Galei Atelierele ILBAH a fost completate de cabina foto Amelie Photobooth, un concept inovativ in materie de fotografie, care a devenit in scurt timp principala atractie a evenimentului. Sistemul de functionare este interactiv, iar invitatii s-au putut bucura de fotografiile printate in doar cateva secunde.

Partenerii evenimentului au fost: Studio SemreH, Peroni, KEUNE, INGLOT, Magnetic Nails, Mirela Diaconu, Exrude Design, Renderthing, Amelie Photobooth, Blaxy, Lyria.

Partenerii media ai evenimentului au fost: Acasa.ro, Fashionandbeauty, Ele.ro, Fetelestiu.ro, Business Woman, Bigcitylife, Les Professionels Magazine.

Urmariti-ne in continuare pe blogul Atelierele ILBAH cat si pe pagina oficiala de Facebook Atelierele ILBAH pentru a vedea mai multe poze si filmulete de prezentare din cadrul evenimentului!

 

premiul-1

 

premiul-2

 

premiul-3

 

premiul-special