S-au implinit 5 ani. 5 ani de cand Atelierele ILBAH a introdus pe piata serviciilor de formare profesionala un nou concept: acela de a schimba mentalitati prin acel plus valoare dat oamenilor. 


Gala Atelierele ILBAH 5 Ani a rasplatit performanta si implicarea


Cum se simte o echipa care a bifat inca un eveniment frumos, in care a investit cunostintele acumulate pe parcursul a mii de ore de munca? INFINIT DE BINE!

A fost Gala care a marcat acest al cincilea an parcurs de Atelierele ILBAH. Scoala care a trasat destine, a schimbat mentalitati, a format oameni, a conferit incredere, a creat prietenii indestructibile si, cel mai important, a pus toate eforturile in slujba omului care a vazut, dincolo de o simpla usa, un nou inceput. Un viitor cu, poate, mai putina superficialitate si mai multa valoare…

E greu sa materializezi aici, in spatiul virtual, in randuri scrise, un eveniment atat de cald si select, deopotriva. E greu fiindca atmosfera de la Gala trebuie traita. Bucuria si caldura celor prezenti trebuie simtite. Au luat parte la acest eveniment oameni care au vorbit cu pasiune despre munca lor de traineri, parteneri ori colaboratori Atelierele ILBAH. Oameni plini de viata, cu prietenia la ei in buzunar, gata oricand sa o imparta cu ceilalti, oameni inimosi, cu idei care mai de care mai frumoase.

Gala Atelierele ILBAH 5 Ani i-a premiat pe cei mai buni dintre ei, aceștia fiind nominalizați la peste 14 categorii. Iata care au fost castigatorii:

Best Event Partnership: Bucharest Fashion Week | Best Partener: Brother si Beauty One | Best Media Partener: Unica.ro | Best Students: Claudia Rusen, Alexandra Iorga, Bianca Albut, Iulia Chivu, Georgiana Lazar, Georgiana Merloi, Veronica Nistor, Ecaterina Filimon | Vedeta anului: Cristina Cioran | Best Feedback Ploiesti: Razvan Marin | Best Feedback Bucuresti: Coman Luminita | Best Design Trainer: Miruna Ardelean | Best Fashion Trainer: Mirela Diaconu | Best Tailoring Trainer: Georgeta Gheorghe | Best Business Trainer: Razvan Valceanu | Best Beauty Trainer: Alex Barbulescu | Most Implicated Employee: Alina Vasile | Most Dedicated Employee: Adriana Chivu.

Mai multe poze de la Gala Atelierele ILBAH 5 Ani: AICI.


Fiecare experienta ne-a imbogatit fiindca am stiut ce sa luam din ea


A fost o Gala ce a rasplatit performanta. Una  in care puterea lui „multumesc” a exprimat, cu adevarat, recunostinta. A fost totul de-un sincer si de-un autentic, exact ca intr-o familie adevarata. A fost recunostinta pentru tot ce a fost bun in acesti cinci ani de Atelierele ILBAH.  Asta am invatat noi. Asta au invatat si toti cei ce  au avut si au  incredere in proiectul Atelierele ILBAH: in lumea in care traim, se poate orice! Din orice ai ceva de castigat…un om, o idee. Fiecare experienta imbogateste, daca stii ce sa iei din ea!

 


Atelierele ILBAH in “casa noua“


Gala Atelierele ILBAH 5 Ani a insemnat si petrecerea de casa noua. Strada Radu Calomfirescu, numarul 13, mai exact. O casa  in care cursantii Atelierele ILBAH se vor defini ca oameni, vor gasi raspunsuri la intrebari, cu ajutorul cursurilor, si isi vor contura destinele din punct de vedere profesional. Vor intra, poate, tematori, poate sceptici ori lipsiti de incredere… Dar vor iesi siguri pe ei si increzatori in drumul lor, in sansa pe care o au si in capacitatea de a face ceva BINE.

Fiindca la Gala am celebrat si rasplatit performanta si suportul oferit de cei care au crezut vreme de cinci ani in Atelierele ILBAH. Si cred in continuare… Dar am stiut, fiecare din cei prezenti a stiut, ca in mana lor, in sprijinul oferit de fiecare in parte, a stat parcursul profesional al numerosilor cursanti Atelierele ILBAH. Cu noi perspective, o noua viziune si un alt fel de abordare.


Spectacol si rafinament la Gala Atelierele ILBAH


La Gala Atelierele ILBAH 5 Ani a fost spectacol, a fost rafinament, s-a inspirat si s-a trait noblete. Dar  au fost si multa voie buna, un ambient extrem de cordial, cald si primitor. Efervescenta si lejeritatea discursurilor la premierea a ceea ce inseamna traineri, parteneri, dar si colaboratori Atelierele ILBAH,  au conturat clar ideea de echipa. Ba mai mult, de familie. Una unita si puternica. La fel de relaxata si prietenoasa a fost atmosfera si in cadrul tombolei organizata special pentru invitatii participanti. Fiecare s-a bucurat de premiul oferit cu atata caldura de partenerii ce au avut si au incredere in ceea ce inseamna pe piata din Romania, conceptul Atelierele ILBAH. Si le multumim pentru asta!


Fete frumoase (de la ICAN Models), tinute spectaculoase, fiecare intruchipand cu multa originalitate si creativitate cursurile organizate de Atelierele ILBAH…


Gala-Atelierele-ILBAH-5-Ani-(ICAN)

Decoruri florale de exceptie… muzica buna, bauturi rafinate, un candy bar mai mult decat imbietor (realizat de DoaMna Candy Bar by Sirbeanu Anca)… Sa nu uitam de originalitatea unui Burger Van, adus special la eveniment si care a facut, la propriu si la figurat, deliciul tuturor celor prezenti la Gala. A, si vinul fiert, care a mai „taiat” putin din frigul firesc, de altfel, al unui 25 ianuarie pe care toti cei ce cred in Atelierele ILBAH, nu il vor uita, cu siguranta. Totul a “respirat” imaginatie, bun gust,  dar si munca si extrem de multa atentie la tot ce inseamna detalii.. . Sa nu uitam de puterea ideilor creative, cum numai o scoala ce ofera perespectiva unui nou inceput atat de multor oameni, poate avea.

Iar pentru toata aceasta incursiune in atmosfera care a marcat Gala de celebrare a 5 ani de Atelierele ILBAH, imaginile “ cantaresc” mai mult decat o mie de cuvinte…

 

Oameni deschisi si calzi, care inteleg si impartasesc aceeasi viziune despre frumos…Asta a insemnat Gala Atelierele ILBAH.  Prin ea am vrut  si vrem sa transmitem aceasta viziune mai departe. Fiindca lucrurile bune trebuie impartasite si ajutate sa creasca.


De aceea, nu ne vom opri aici! Iar pentru asta, va multumim!


Mulțumim sponsorilor si partenerilor care sunt ca de fiecare data alaturi de noi: Mirela Diaconu, Razvan Valceanu, Brodat si Cusut, Selgros, Keune, Melkior, Beauty One, Tipare de Croitorie, Cupio, Burger Van, Brother, Renderthing, DoaMna Candy Bar, Complete Beauty, PhotoSnaps.ro, ICAN Model Management.

Multumim Fotografilor de la eveniment (cursantii Atelierele ILBAH de la Fotografie): Diana Atanasiu, Stefan Toma, Mihai Balta