Saptamana trecuta am luat parte la explozia de culori de la Artistik Experience, eveniment organizat de Keune Romania. Sub indrumarea trainerului Rialda Badea, echipa Atelierele ILBAH de cursanti talentati de la Machiaj Profesional au realizat look-uri pe masura pentru defilarea concentrata pe coafuri speciale.

atelierele-ilbah-Keune-Artistik-Experience-Make-up-hairstyle-2

Artistik Experience a avut loc la Crystal Palace Ballrooms Events, unde cei de la Keune Romania au creat un concept unic, un spectacol inspirational de culoare si imaginatie care a cuprins o serie de sesiuni de tip look and learn si sesiuni demonstrative.

atelierele-ilbah-Keune-Artistik-Experience-Make-up-hairstyle-3

Alaturi de trainerul Rialda Badea, echipa de makeup Atelierele ILBAH, formata din cursanti de la Machiaj Profesional, au realizat partea de machiaj pentru coafurile create de echipa Keune Romania si de cei doi ambasadori Keune, Victoria Schimbator si Catalin Lungu. Modelele care au participat la defilare au avut astfel parte de un machiaj pe masura coafurilor extravagante!

Pe parcusul a celor opt ore ale evenimentului, cei prezenti au descoperit cum sunt realizate coafurile speciale, cum sunt utilizate tehnicile pentru tunsori si cum este creat magnetismul culorilor.

atelierele-ilbah-Keune-Artistik-Experience-Make-up-hairstyle-5