Ziua de 11 iulie 2015 a fost o zi speciala pentru Atelierele ILBAH, plina de emotie, bucurie si incantare in care am avut placerea de a organiza si gazdui un eveniment cu totul special : o nunta magica si plina de culoare.

Evenimentul a avut loc la terasa El Patio, un spatiu neconventional din centrul Bucurestiului, o zona cu un minunat trecut istoric, pe Strada Romulus, Nr.4.  Situata chiar in curtea interioara a Centrului de Creatie Atelierele ILBAH, terasa El Patio a fost transformata cu acest prilej de sarbatoare intr-un cadru de poveste imbracat de flori cu parfum de vara si de sentimentul placut al emotiilor puternice.

Pentru ca noua ne place sa fim inventivi, am organizat acest eveniment cu sprijinul cursantilor de la cursul de Design Interior Avansati, cursanti care au avut ca proiect scenografia unui eveniment. Si pentru ca totul sa para rupt dintr-un cadru de basm, floristii nostri priceputi si-au dat frau liber imaginatiei si au creat cele mai frumoase aranjamente de vara, care au intregit conceptul de « picnic urban » gandit de grupa de specialisti decoratori – concept rezultat in urma muncii de echipa, timp de doua saptamani, in care au pus cap la cap toate detaliile pentru ca acest eveniment sa fie unul mirific, demn de a fi prezentat ca prim proiect de scenografie pentru portofoliul lor.

” Cand reusim sa cream cadre perfecte, cand reusim sa transmitem prin scenografia oricarui moment si sa-l potentam la maxim, sa scoatem in evidenta un concept, o poveste, o stare, atunci evenimentul se transforma intr-un spectacol, iar actorii principali suntem noi cei care participam la acel moment creativ „, ne spune Miruna Ardelean, trainerul cursului de Specialist Decorator. La fel am realizat si noi, un cadru perfect pentru un eveniment atat de importat din viata acestui minunat cuplu, care a ales sa isi uneasca destinele chiar pe terasa El Patio.

Cei mai indrazneti cursanti au avut oportunitatea sa se afirme si sa puna in lumina ceea ce au invatat, prin idei marete si pline de creativitate care au condus in final la o scenografie inedita pentru un eveniment maret. Atmosfera a fost una placuta si relaxanta, inspirata din pasiunea cursantilor pentru hobby-ul lor. Decoratiunile au fost realizate manual chiar in timpul orei de curs, lucru care dovedeste inca o data faptul ca la cursurile noastre se pune mare accent pe partea practica.

Le multumim cursantilor de la cursul de Design Interior Avansati pentru implicare si pentru spiritul inovativ, care sub indrumarea trainerului Miruna Ardelean au transformat terasa El Patio intr-un loc plin de poveste, eleganta si stil pentru o zi memorabila din viata mirilor. Mirosul de vara si atmosfera relaxanta au fost aduse de trainerii cursului de Decorator Floral, Sanda Lazur si Anne Marie Popa care si-au demonstrat talentul si maiestria prin crearea unor aranjamente florale cu totul si cu totul speciale.

Cu totii am trait o experienta placuta si ne-am bucurat sa gazduim un astfel de eveniment deosebit si plin de emotie, in care i-am avut alaturi pe cursantii nostri, unii dintre ei fiind prezenti si la eveniment.

Si pentru ca totul a iesit atat de frumos, suntem dornici sa gazduim si alte evenimente de acest tip, pe care le vom realiza cu acelasi entuziasm, atat din partea echipei noastre, cat si a cursantilor, pe care ii implicam cu drag alaturi de noi in proiecte reale.

Va asteptam sa va inscireti si voi la cursurile noastre pentru a avea parte de experiente memorabile ce se nasc din pasiune, creativitate si initiativa.

Terasa El Patio se poate transforma in locul potrivit pentru evenimente speciale si pentru cele de zi cu zi ce au nevoie de putina culoare. Va asteptam cu drag!

Site oficial Atelierele ILBAH www.ateliereleilbah.ro

Email office@ateliereleilbah.ro / ateliereleilbah@gmail.com

Facebook www.facebook.com/AteliereleILBAH.ro

Twitter www.twitter.com/AteliereleILBAH

Google + www.plus.google.com/+AteliereleILBAH