Eveniment Lansare Atelierele ILBAH Junior – Vino alaturi de noi in lumea fascinanta a juniorilor, plina de povesti si culoare!

Echipa Atelierele ILBAH Junior te invita sa participi la PETRECEREA DE LANSARE a programului Atelierele ILBAH Junior – Cursuri si ateliere pentru copii.

Atelierele ILBAH Junior te astepta sa patrunzi alaturi de noi intr-o lume fantastica plina de povesti, joc si culoare.

Va invitam sa petrecem impreuna Sambata, 20 iunie, incepand cu ora 11:00, pe Strada Romulus, Numarul 4 (in cadrul Centrului de Creatie Atelierele ILBAH).

Evenimentul se adreseaza tuturor copiilor si parintilor care doresc sa isi petreaca sambata intr-un mod diferit si distractiv. Veti avea ocazia sa descoperiti noul sediu si spatiul in care se desfasoara cursurile si atelierele pentru copii si de asemenea, veti putea sa va bucurati de timpul petrecut intr-o maniera creativa si educativa in acelasi timp.

ATENTIE! Participarea la eveniment este GRATUITA, atat pentru tine cat si pentru copilul tau! Accesul se face pe baza confirmarii prezentei dumneavoastra si a celor mici. Pentru confirmarea prezentei aveti mai multe optiuni. Puteti alege una din variantele de mai jos!

1. Completati formularul de inscriere de pe aceasta pagina.

2. Trimiteti un email la adresa junior@ateliereleilbah.ro

3. Sunati la numarul de telefon: 0730 643 130

Care este structura evenimentului?

Atelierele ILBAH Junior ii provoaca pe cei mici sa patrunda alaturi de noi intr-o atmosfera de poveste, plina de imaginatie si sa descopere surprizele si atelierele noastre. Ne propunem sa cream un spatiu interactiv in care copiii sa experimenteze, sa se joace si sa invete lucruri noi.

Cei mici vor putea participa  la piesa de teatru interactiva cu muzica live si personaje moralizatoare, ”Piratul Jack si Insula Vrajita”. Copiii vor calatori alaturi de Compania de teatru Ingenuo intr-o lume magica, plina de pirati amenintatori si vrajitoare malefice si vor ajuta la invingerea acestora.

Echipa Atelierele ILBAH Junior le-a pregatit copiilor ateliere interesante si distractive in aer liber. Pentru a continua povestea, copiii vor fi invitati, in cadrul unui atelier de origami, sa isi construiasca propriile corabii cu care sa navigheze spre taramuri de basm. Lumea povestilor va fi recreata si cu ajutorul picturii pe fata, cei mici vor avea ocazia sa se transforme in animalutele sau personajele lor preferate.

Petrecerea va continua cu multe surprize inedite si jocuri amuzante.

Ce inseamna Atelierele ILBAH Junior?

Atelierele ILBAH Junior reprezinta cel mai recent proiect al echipei Atelierele ILBAH, cu o experienta de aproape 3 ani in organizarea de cursuri si traininguri. Atelierele ILBAH Junior se adreseaza copiilor dornici sa invete prin joaca si parintilor care apreciaza metodele de invatare moderne, bazate pe interactivitate si joc.

Prin activitatea si programele pe care le desfasuram incercam sa dezvoltam creativitatea, abilitatile, gandirea logica a fiecarui copil si sa incurajam curiozitatea celor mici.

Cursurile organizate de Atelierele ILBAH Junior se desfasoara pe module, urmand o structura bine stabilita.  Atelierele ILBAH Junior propun un program complet de cursuri de design special conceput pentru a valorifica imaginatia celor mici, gandirea creativa si logica acestora: Design Vestimentar, Design Floral, Design de Interior, Fashion si Micul Arhitect. Pe langa acestea, cei mici vor putea participa la cursuri de Educatie financiara si Limbi straine.

Atelierele sunt programe interactive si creative ce au la baza educatia non formala care se desfasoara zilnic, abordand teme diferite ce fac parte din 5 mari categorii: Design, Pictura, Arts & Crafts, Descopera Lumea, Ne Dezvoltam Impreuna.

Evenimentul se va desfasura Sambata, 20 iunie, la Centrul de Creatie Atelierele ILBAH, de pe Strada Romulus, Numarul 4.

Programul evenimentului:

– Ora 11:00 – Jocuri si activitati interactive

– Ora 12:00 – Piesa de teatru ”Piratul Jack si Insula Vrajita”

– 0ra 12: 50 – Fotografii

– Ora 13: 00 – Ateliere in aer liber:  Origami

– Ora 13: 30 – Pictura pe fata

Daca iti doresti sa participi la eveniment, alaturi de juniorul tau, te invitam sa ne trimiti un email, la adresa junior@ateliereleilbah.ro. Participarea este libera, iar accesul se face pe baza inscrierii.

Te asteptam cu drag,

Echipa Atelierele ILBAH Junior