Creativitatea si bucuria de a visa sunt elemente cheie care iti garanteaza succesul!

In urma cu 2 ani, Ana Bodoc a urmat cursul de Design Interior la Atelierele IBAH si de atunci s-a pus pe treaba, creand decoruri cu influente romanesti pentru orice fel de eveniment la „Domnul si Ucenica„. Ea ne-a scris un mail zilele trecute multumindu-ne pentru influenta pe care au avut-o cursul si trainerul, Arh. Miruna Ardelean, asupra creativitatii si modului sau de a privi arta decorului. Citeste mai jos un interviu pe care ni l-a acordat cu mare drag Ana:

Cine este Ana Bodoc?

Ana este o ucenica  pasionata de decor, de creativitate in general. Ana lucreaza in marketing intr-o companie multinationala, dar in timpul liber citeste si indeletniceste proiecte de decor pentru „Domnul si Ucenica„.

De ce ai ales cursul de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH?

Am ales cursul de Design Interior intrucat doream sa am un fundament al artei decorative de interior, astfel incat sa creez mai departe inspiratie si pentru decorul de eveniment. Am ales Atelierele Ilbah in urma recenziilor foarte bune de pe internet. Atat de mult mi-a placut incat am recomandat mai departe, iar 3 dintre prietenele mele au urmat cursuri in cadrul scolii voastre. [Multumim, Ana!]

In ce mod te-a influentat contactul cu Arh. Miruna Ardelean si membrii echipei Atelierele ILBAH?

Miruna [trainer curs Design Interior] a rezonat cu asteptarile mele de la acest proiect: creativitatea, bucuria de a visa, de a crea si de a se implica sufleteste in proiectele realizate. Ce mi-a placut cel mai mult este ca nu imi oferea solutiile creative, ci ma coordona, astfel incat sa le gasesc singura, sa dau forma si fond lucrarilor mele si sa ma bucur de ele.

Povesteste-ne cum a luat fiinta Domnul si Ucenica si ce reprezinta!

Proiectul „Domnul si Ucenica” este nascut din pasiunea pentru decorul de evenimente. Este o poveste despre decor cu influente romanesti, “country”, un décor altfel. El se adreseaza celor care apreciaza evenimentele “altfel”(nunti, botezuri, alte sindrofii). Noi cream detalii, idei, obiecte pe care le oferim pentru inchiriere alaturi de stylingul propriu-zis al evenimentului (decorul evenimentului tematic).

Ce proiecte de amenajare ai avut pana acum?

In materie de design interior, am decorat apartamentul nostru intr-un stil nordic cu accente romanesti. Intrucat ne-am dorit sa locuim intr-un spatiu luminos am ales culoarea alb atat la pereti, cat si pentru mobila. Totusi, in fiecare camera am presarat accente calde care sa imblanzeasca non-culoarea prin pereti de accent (ex: vopseaua neagra din bucatarie pe care se poate scrie, peretele de accent gri din dormitor, obiectele decorative de inspiratie folclorica: crem, rosu, verde menta, lemn)

Cat despre decorul tematic de eveniment, am decorat diverse aniversari cu teme romantice, romanesti, decoruri de iarna, set up-uri de masa, sedinte foto de fashion.

Povestea a pornit de la bunicii mei, de aici si numele (Bunicul meu, “domnul hainelor de altadata” si bunica mea, “ucenica lui de nadejde”). Din pasiunile lor din tinerete s-a nascut si pasiunea mea pentru decor.

Ce planuri de viitor au Ana Bodoc si Domnul si Ucenica pentru 2017?

Maretul nostru plan este sa strangem cu bucurie cat mai multe evenimente unde sa le oferim celor care ne devin prieteni decoruri frumoase, altfel, customizate pe amintirile lor, toate acestea presarate cu autenticitatea obiectelor din recuzita „Domnul si Ucenica


Daca iti place frumosul si vrei sa iti duci pasiunea pentru amenajari si design mai departe, te asteptam la cursul de Design Interior. Descopera lumea decorarii spatiilor si lasa-te pe purtat intr-o calatorie creativa in care ghidul tau va fi Arh Miruna Ardelean. Afla cum te poti inscrie aici