Cursantii Atelierele ILBAH au coafat peste 60 de participante la show-ul „Te pui cu blondele”, Antena 1, in mai putin de 4 ore!

Indragita emisiune „Te pui cu blondele” a inregistrat un nou episod la sfarsitul saptamanii trecute. Pentru ca totul trebuia sa iasa perfect, coafurile participantelor au fost realizate de talentatii cursanti ai Atelierele ILBAH, sub atenta supraveghere a trainerului Alexandru Barbulescu.

te-pui-cu-blondele-ilbah-alex

Tehnicile invatate la cursul de Coafor Stilist au fost puse in practica de cursanti, viitori hairstilisti, in culisele emisiunii „Te pui cu blondele” de la Antena 1. Ei au reusit in doar 4 ore sa coafeze peste 60 de blonde si brunete (o premiera pentru emisiune).

Coafurile au fost admirate chiar de prezentator, Dan Negru, dar si de invitati, celebrii bucatari-chef, starurile „Chefi la cutite”, Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea.

te-pui-cu-blondele-ilbah-platou

Cursantii Atelierele ILBAH sunt prezenti frecvent la emisiuni TV, prezentari de moda si sesiuni foto, unde pun in practica cu succes abilitatile dobandite de-a lungul cursului, astfel  incat, la finalul acestuia, au un portofoliu impresionant.

Cursul Coafor Stilist este un curs autorizat unde, timp de 7 luni,  cursantii invata tehnicile si secretele meseriei de hairstylist, alaturi de traineri consacrati. Toate produsele profesionale sunt puse la dispozitie GRATUIT pe parcursul intregii perioade de curs. Dintre marcile folosite amintim Keune, Label M si CHI.

Mai multe fotografii puteti gasi pe pagina Facebook Atelierele ILBAH.

Detalii despre curs Coafor Stilist gasiti aici.