Mos Craciun s-a gandit la un cadou special pentru acest an, in colaborare cu Atelierele ILBAH! Daca iti doresti sa faci un gest frumos pentru cei dragi vino la sediul Atelierele ILBAH, unde vei putea inscrie persoana draga tie la cursul care ii va pune in valoare calitatile!

Procedura este simpla, iar rezultatul va fi cu siguranta foarte apreciat: alegi unul dintre cursurile din portofoliul Atelierele ILBAH, inscrii persoana draga tie fara ca ea sa stie si ii oferi de Craciun felicitarea care o anunta ca este inscrisa la curs!

Pas cu pas:

–          Intra pe site-ul oficial Atelierele ILBAH  (www.ateliereleilbah.ro)

–          Alege unul dintre cursurile sau trainingurile Atelierele ILBAH, care i se potriveste cel mai bine persoanei dragi tie (click pe unul din urmatoarele link-uri pentru a vedea lista completa de cursuri sau traininguri: [fancy_link link=”//www.ateliereleilbah.ro/cursuri/”]Cursuri[/fancy_link] sau [fancy_link link=”//www.ateliereleilbah.ro/lista-training-uri/”]Traininguri[/fancy_link])

–          Completezi formularul de inscriere, pe care il gasesti aici –  [fancy_link link=”//www.ateliereleilbah.ro/inscriere/”]Formular inscriere[/fancy_link]

–          Achiti pretul cursului (prin prezentarea la sediu, sau prin transfer bancar)

–          Vii la sediul nostru sa iti oferim felicitarea pe care sa o faci cadou

–          Faci persoana draga tie fericita, oferindu-i un cadou cu adevarat special!

Alege sa fii tu Mos Craciun pentru cei dragi tie si ofera-le un cadou inedit!

Cu drag,

Atelierele ILBAH

 

curs-cadou-la-Atelierele-ILBAH-cadoul-perfect

 

10848580_716150541825610_1827799444681525961_o