Photo Shooting-ul castigatorilor concursului de hairstyling 

Duminica, 8 Noiembrie, a avut loc photo shooting-ul profesional organizat pentru castigatorii concursului de hairstyling “CONTESA MODERNA – TRANSPUNERE DIN SEC XVI – XVII” by Atelierele ILBAH. A fost o zi plina, la finalul careia, castigatorii concursului, au avut ocazia de a-si fotografia creatiile castigatoare. A fost o experienta frumoasa si o sansa importanta pentru ei de a-si realiza primele poze profesionale din portofoliul personal.

Avand in vedere tema concursului, am ales ca locatie pentru poze, chiar Centrul de Creatie Atelierele ILBAH, o cladire cu o incarcatura istorica deosebita si cu un design aparte. Astfel, am reusit sa recreem atmosfera din acea perioada, iar modelele s-au lasat inspirate de atmosfera si suflul locatiei.

Ca de fiecare data, machiajul modelelor a fost realizat de cursantii din cadrul atelierelor de machiaj profesional!

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-5

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-7

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-6

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-8

Costume de epoca, coafuri si accesorii deosebite, toate au contribuit la realizarea unor poze de exceptie.  Consideram ca aceste evenimente sau activitati pe care le organizam in mod frecvent pentru cursantii nostri, ii vor ajuta sa se dezvolte si sa devina cei mai buni in domeniul lor! Intotdeauna ii vom promova si ii vom ajuta pe cei mai buni dintre cursantii Atelierele ILBAH sa se evidentieze in domeniul pe care si l-au ales.

In acest articol puteti sa vedeti o parte din pozele profesionale pe care le-am realizat. Mai multe poze va invitam sa vizualizati pe pagina noastra de Facebook!

Mai multe detalii despre cursurile de hairstyling Atelierele ILBAH gasiti la urmatorul link: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-1

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-3

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-5a

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-4

Mai multe despre concurs

Atelierele ILBAH a organizat la sfarsitul lunii Septembrie concursul CONTESA MODERNA – TRANSPUNERE DIN SEC XVI – XVII. Acest concurs a fost un eveniment important pentru concurenti, pentru ca au putut pune in aplicare tot ceea ce au invatat la curs.

Participantii s-au pregatit intens pentru acest concurs, alaturi de trainerii lor. Au participat doua grupe de la Cursul de Coafor Stilist, unde trainer este Alexandru Barbulescu si o grupa de la cursul de Frizerie Coafura Manichiura Pedichiura, unde trainer este Danilo Lusito. Am avut in concurs si un cursant de la Atelierele ILBAH Ploiesti, Ionescu George Catalin, trainerul sau fiind Alexandru Georgeta.

Pregatirea initiala a parului s-a realizat in cadrul scolii, cu produsele profesionale KEUNE, partenerul oficial al cursului de hairstyle fiind KEUNE Romania.

Modelele au fost machiate de catre cursantii de la atelierul de Machiaj Profesional, care au avut astfel posibilitatea sa se afirme si sa isi arate maiestria.

cursuri-hairstyling-atelierele-ilbah-concurs

Mai multe poze de la concurs, aici: click pe link

Cine sunt castigatorii?

Juriul, format din: Mihaela Rotaru – Make-up Artist, Florin Iordache – Art Director, Patrauceanu Cristian – Keune Romania si Vilcu Costel – Hair Stylist junior a acordat premii celor care s-au incadrat cel mai bine in tema aleasa, dupa cum urmeaza:
– Premiul I – Dinu Izabela
– Premiul II – Vlad Elena
– Premiul III – Cracea Diana Florentina

– Mentiune – Constanda Ionut
– Mentiune – Petrica Alina
– Mentiune – Constantin Ramona

Premiul de popularitate si cel de originalitate a fost castigat de Ionescu George Catalin.

Felicitari tuturor si mult succes in continuare!

Cu drag,

Echipa Atelierele ILBAH