O noua editie #Creativo, o noua intalnire a oamenilor creativi si a antreprenorilor din industria modei! 27-28 Mai 2017 | intre orele: 10.00 – 19.00


Anuntam cu mare entuziasm a III-a editie a #Creativo, evenimentul brodat special pentru pasionatii de design, moda si stil ce va avea loc la The Ark Bucuresti pe 27 si 28 mai. Cei care vor decide sa ia parte la #Creativo in acest an vor avea ocazia sa descopere secretele industriei textile, dar si sa ia parte la numeroase ateliere si conferinte gratuite.  Pe langa asta? Shopping intens de haine si accesorii hand made cu reduceri intre 30%-50%, tombola cu premii in valoare de 4500 de Euro, defilari de moda si multe altele! Vei primi consultanta financiara din partea Bancii Transilvania si vei afla totul despre accesarea fondurilor europene si structurale cu care iti poti incepe propriul start-up in domeniu!

INSIDE THE FACTORY, este noul concept prezentat la #Creativo! Astfel, vei avea ocazia sa vezi LIVE, intregul proces de productie al pieselor vestimentare in cadrul unei linii de productie reale pregatita special pentru tine. Vei vedea la lucru specialistii din domeniu, iar la final vei putea achizitiona piesele vestimentare realizate chiar in fata ochilor tai!

Design Made In Romania

#Creativo este un eveniment foarte apreciat, avand ambasadori precum Cristina Cioran, Oana Cuzino, Anca Turcasiu, Razvan Valceanu,  Mirela Diaconu, sau chiar Dobrovolschi, iar scopul sau principal este de a sustine creativitatea, originalitatea si unicitatea in domeniul modei, dar si antreprenoriatul romanesc. Astfel, organizatorii doresc sa ofere o alternativa la shoppingul clasic, cu creatii unice made in Romania produse de designeri cu o viziune moderna.

Cine vine la #Creativo?

Peste 40 de creatori si antreprenori din domeniul modei, accesoriilor si decoratiunilor interioare, selectati cu grija de organizatori pe baza portofoliului.

350 cursanti inscrisi la workshopuri si ateliere ce se desfasoara concomitent in cele doua zile de #Creativo:  angajati din zona corporate, iubitori de moda, artisti handmade care doresc sa se perfectioneze, antreprenori aflati la inceput de drum: PASIONATI!

Peste 5000 participanti la eveniment, accesul este liber publicului.

Personalitati din showbiz, fashion, influenceri care sustin #Creativo.

Reprezentanti Media (presa scrisa, tv, online si radio).

Reprezentanti Banca Transilvania, consultanti financiari si experti in accesarea fondurilor sau business start-up.

Nu ne crezi ca o sa fie cel mai tare eveniment din domeniu?
Vino pe 27-28 Mai 2017 la #Creativo.

www.club-creativo.ro