Ocazia perfecta de a sarbatori luna femeii si venirea primaverii!

Atelierele ILBAH au dat tonul frumusetii in cadrul Cosmobeauty, care s-a desfasurat intre 13 si 15 martie 2015, la Sala Polivalenta. In cadrul celor trei zile de targ au fost sustinute sesiuni de hairstyling si make-up de catre cursantii Atelierele ILBAH, care s-au bucurat de experienta de a le face pe participantele la targ sa se simta bine in pielea lor.

Redd’s, in calitate de partener Atelierele ILBAH in cadrul evenimentului, a dus mai departe misiunea de a sprijini initiativele dedicate femeilor, care le pun la dispozitie sursele de inspiratie de care au nevoie zilnic.

« Am reusit sa ne evidentiem printr-un stand care ne caracterizeaza mai presus decat o pot face cuvintele: creativ, inspirational, plin de culoare, care i-a adus pe privitori mai aproape de primavara pe care o asteptam cu totii », a declarat Andreea Bahnean, Arhitect si Fondator Atelierele ILBAH.

Mirela Ecobici, trainer Atelierele ILBAH si Make-up Artist, a sustinut demonstratii de bodypainting si machaj de fantezie, care le-au oferit privitorilor un adevarat spectacol de culoare si stralucire.

Atelierele-ILBAH-la-Cosmobeauty-2015-(16) Atelierele-ILBAH-la-Cosmobeauty-2015-(12)

Sambata, in cadrul concursului Top Hair, participantii la cursul de Hairstyling Atelierele ILBAH s-au implicat la sectiunea de coafor, cu tematica coafuri de mireasa 2015. Desi ei se afla doar la jumatatea cursului si mai au mult de parcurs din programa de curs, au reusit sa se claseze pe primele trei locuri si sa obtina toata premiile concursului! Premiul I i-a revenit Ionelei Cristina Bors, premiul II Anei Maria Gabriela Ion si premiul III Andreei Vintila.

Atelierele-ILBAH-la-Cosmobeauty-2015-(10)

 

Principalul merit este al trainerului acestui curs, Alexandru Barbulescu, care i-a impulsionat pe cursantii lui sa faca mereu mai mult:

« A fi trainer este o provocare. O descoperire de sine zilnica. Cu fiecare bucla si culoare adaugam file importante la Arta Creatorului de Frumusete. Fiecare hairstilist are o poveste si povestea lor, a elevilor mei, a inceput cu siguranta la Cosmobeauty. Sub presiunea primului lor concurs real, au imbinat pasiunea pentru par cu acuratetea realizarii unei coafuri profesioniste. Nu as putea descrie in cuvinte fericirea de a castiga toate cele 3 premii, ci pot doar sa le multumesc! Prin ei reusesc sa ma vad pe mine si cu ei cladesc generatii viitoare de stilisti ce iubesc parul, ce zambesc in fata provocarilor si coloreaza lumea intr-o multitudine de nuante. »

Ii felicitam din tot sufletul si le uram mult succes pe viitor!

Cu drag,
Echipa Atelierele ILBAH