ZIF 2018 | Zilele Internationale ale Frumusetii | este un eveniment major dedicat industriei Beauty din Romania. Atelierele ILBAH si Beauty One te invita sa participi GRATUIT la cele mai tari Demonstratii, Ateliere si Masterclasses din domeniu, adresate atat Profesionistilor cat si Amatorilor, sau Pasionatilor de Beauty! Evenimentul are loc in cadrul editiei aniversare de 10 ani a Cosmobeauty  ce va avea loc in perioada  8 – 11 Martie 2018 la Crystal Palace Ballroom.


Tehnici de ultima ora, tendinte din lumea larga, tips&tricks, fara secrete si fara retete sunt doar o parte din surprizele pe care le vei descoperi la ZIF 2018. Cei mai buni traineri si specialisti din industria beauty vor duce frumusetea la un alt nivel. Vino la ZIF 2018 pentru a cunoaste trainerii Atelierele ILBAH si Beauty One. ZIF este, intr-un cuvant, evenimentul celor care vor sa se simta bine si sa vada frumusetea mai departe de anumite canoane. ZIF inseamna celebrarea bunului gust, a identitatii si frumusetii personale care se afla dincolo de inertie, teama si clisee.


ZIF 2018 – Workshop-uri, Ateliere si Masterclass-uri GRATUITE


ZIF este, intr-un cuvant, evenimentul celor care vor sa se simta bine si sa vada frumusetea mai departe de anumite canoane. ZIF inseamna celebrarea bunului gust, a identitatii si frumusetii personale care se afla dincolo de inertie, teama si clisee.

Zile de Joi si Vineri (8, 9 Martie) sunt rezervate Profesionistilor care vor avea ocazia sa participe la Masterclass-uri de Make-up si Hairstyling avand teme actuale si extrem de cautate.

Zilele de Sambata si Duminca (10, 11 Martie) sunt rezervate strict Amatorilor si Pasionatilor de Beauty care vor putea sa se inscrie atat la Workshopurile de Automachiaj, Hairstylingm Cosmetica, Masaj, Nail Art si multe altele.


Mai multe informatii despre eveniment si cum te poti inscrie gasesti pe zilelefrumusetii.ro
Locurile sunt limitate!