Cu zeci de tinute defiland pe scena celui mai mare festival de moda din Romania, cursantii Atelierele ILBAH se pregatesc din nou sa scrie istorie in domeniul fashion design, de data aceasta la editia de primavara a Bucharest Fashion Week 2017


Ajunsi deja la a VIa participare la Bucharest Fashion Week, un eveniment de moda grandios realizat in parteneriat cu Fashion TV, am hotarat ca este timpul sa facem o retrospectiva a creatiilor castigatoare realizate de cursantii Atelierele ILBAH de-a lungul anilor. Spunem castigatoare pentru ca, asa cum v-am obisnuit, cei trei tineri designeri care defileaza pe scena BFW sunt castigatorii concursului-devenit-traditie Young Designers on Stage! by Atelierele ILBAH.

Bucharest Fashion Week – Winter 2014

La sfarsitul anului 2014, tinerii designeri cursanti ai Atelierele ILBAH paseau pentru prima data pe podiumul Bucharest Fashion Week. Cei 3 fericiti castigatori ai concursului Young Designers on Stage! by Atelierele ILBAH au fost la acea editie Nicoleta Obis, Denisa Pricop si Alexandra Lazar.

Daca Nicoleta a optat pentru o colectie inspirata din folclorul maramuresan, sub denumirea de „Murmur”, Denisa a mers mai spre Est cu entuziasmul creator, in colectia sa „Passion by D” regasindu-se elemente ornamentale rusesti. Momentul Atelierele ILBAH pe scena BFW a fost incheiat de Alexandra cu a sa colectie „Glamorous Balance”, ce include tinute feminine, rafinate, potrivite pentru orice gala sau eveniment grandios.

Colectiile tinerilor designeri au fost primite cu entuziasm de toti cei prezenti la eveniment. Nume importante din industria de fashion au avut numai cuvinte de lauda. Mai jos puteti admira colectiile celor 3 designeri ce au stralucit pe scena Bucharest Fashion Week 2014:

Bucharest Fashion Week – Spring 2015

Succesul obtinut cu o iarna inainte de tinerii designeri absolventi ai Atelierele ILBAH a „ridicat stacheta”. Deloc surprinzator, cei care i-au urmat pe scena Bucharest Fashion Week – Spring 2015 au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor. Alexandru Manescu, Georgiana Petrisor si Luoana Virjoghe au reausit sa transmita emotie prin creatiile lor superbe. Mai jos le vei putea admira pe toate:

Bucharest Fashion Week – Winter 2015

La editia din iarna a Bucharest Fashion Week 2015 am avut parte de o surpriza! Luoana Virjoghe, cea care s-a numarat printre castigatorii editiei trecute, a facut parte si de data aceasta din esalonul de 3 tineri designeri care au reprezentat scoala Atelierele ILBAH pe scena celui mai exclusivist eveniment de fashion din Romania. Luoana i-a avut camarazi in pas de defilare [de moda] pe Alina Avram si Ana-Maria Dinuta. Cele 3 tinere talentate au facut senzatie pe podiumul Bucharest Fashion Week cu tinutele lor spectaculoase. Le puteti admira pe toate pagina noastra de Facebook: Luoana Virjoghe – colectia „Transparency”, Alina Avram – colectia „ECHO”  si Ana-Maria Dinuta – colectia „Renasterea”

Bucharest Fashion Week – Spring 2016

Primavara – anotimpul renasterii si al designului indraznet!

Daria Barbalata, Alina Sonmez si Adela David, cei 3 designeri care si-au vazut colectiile defiland pe podiumul Bucharest Fashion Week 2016, au creat tinute indraznete, curajoase, dar, in acelasi timp, feminine si senzuale.

Colectia este inspirata din Pop Art si am vrut sa concep ceva pe tema asta ca reactie la “Noul Moschino” al lui Jeremy Scott – sa spunem ca nu sunt fanul lui nr. 1 . Am vrut practic sa arat ca se poate face Pop Art modern si altfel. In plus Iris Apfel a fost mereu o inspiratie pentru mine si mi se pare ca se potriveste bine cu stilul Pop Art.

 Daria Barbalata – colectia „Apfel”

 Alina Sonmez – colectia „Carrie”

 Adela David – colectia „Go to the Opera”

Bucharest Fashion Week – Winter 2016

Creativitate este cuvantul care descrie cel mai bine cele 3 colectii ale absolventilor Atelierele ILBAH care au defilat editia din iarna trecuta a Bucharest Fashion Week.

Carmen Jureschi, Mihaela Birceanu si Cristina Barascu au castigat concursul Young Designers on Stage! by Atelierele ILBAH care le-a propulsat direct pe scena celui mai mare SHOW de fashion din Romania. Toate cele 3 colectii au fost apeciate si iubite de publicul prezent in grandioasa locatie Ambasad’OR Events din Otopeni. Puteti admira tinutele realizate de talentatele cursante Atelierele ILBAH pe pagina noastra de Facebook aici.

Felicitari inca o data cursantilor care ne-au facut mandri pe scena Bucharest Fashion Week!


Competitia Young Designers on Stage! by Atelierele ILBAH  ofera sansa cursantilor si absolventilor cursurilor de fashion organizate de Atelierele ILBAH sa debuteze in lumea modei prin participarea la Bucharest Fashion Week, eveniment bianual ce reuneste designeri consacrati din tara si din strainatate. Inscrie-te si tu aici