Dupa patru zile extraordinare in cadrul evenimentului Cosmetics Beauty Hair 2017 gazduit de ROMEXPO, Atelierele ILBAH  s-a bucurat de un adevarat succes in randul publicului. Evenimentul este unul de marca in Romania, beneficiind de prezenta celor mai mari producatori si furnizori de servicii din zona Beauty.


Absolventii de la grupele de make-up si hair styling au oferit sesiuni gratuite doritorilor, iar cei care au optat pentru a se inscrie la unul dintre cursurile oferite de noi au beneficiat de o reducere de 35% la cursurile din domeniul Beauty. Standul Atelierele ILBAH  s-a bucurat de un studio foto profesional in care fiecare make-up si coafura au fost imortalizate. Aceste imagini pot fi vizualizate pe pagina oficiala de facebook Atelierele ILBAH.

Atractia standului a fost un photo-corner spectaculos realizat din flori naturale ce au insumat 1200 de fire, iar tot acest aranjamentul a fost realizat de trainer-ul de la Cursul de Design Floral din cadrul Atelierelor ILBAH, Anne-Marie Popa.

Nu doar grupele din Bucuresti s-au bucurat de privilegiul de a-si demonstra cunostintele dobandite in cadrul cursului. In acest fel, in ziua a doua a evenimentului, standul a fost populat cu absolventii din Ploiesti, care sub privirile atente ale trainer-ului Rialda Badea si-au aratat maiestria.

Personalul din familia Atelierele ILBAH a stat la dispozitia persoanelor care au dorit sa afle mai multe despre cursurile pe care le oferim, iar in acest sens, cei interesati au putut lasa in cadrul standului nostru datele de contact, urmand sa fie contactati in cel mai scurt timp pentru a li se furniza informatii suplimentare pe baza carora sa se fundamenteze o decizie.

Standul Atelierele ILBAH a fost vizitat de persoane de toate varstele, fapt ce demonstreaza ca niciodata nu este prea tarziu sa iti urmezi pasiunea si sa te inscrii la un curs de formare sau perfectionare.  In ziua de vineri, ne-am bucurat de prezenta numeroasa a elevilor de la licee de profil, care au fost interesati sa afle mai multe despre serviciile pe care le oferim. Ne-am bucurat enorm sa observam interes de la toate generatiile si sa le oferim datele si imaginea de piata mult cautate.

Weekend-ul nu s-a lasat mai prejos, aducand la stand noi persoane interesate de a se inscrie la cursurile noastre sau de a participa la o sesiune gratuita de make-up si hair styling.

Atelierele ILBAH si-a desfasurat activitatea in cadrul evenimentului cu un stand amplasat in apropierea partenerilor de la BEAUTYONE care ne-au pus la dispozitie produsele profesionale de Beauty folosite de cursantii nostri.

Ne-a facut adevarata placere sa participam la acest eveniment in cadrul caruia au fost prezente companii cu renume national si international, iar Atelierele ILBAH s-a remarcat ca intotdeauna prin originaliate si profesionalism. Vom continua sirul acestor evenimente, iar site-ul si pagina noastra de facebook vor fi locurile in care va vom prezenta pentru dumneavoastra fiecare poveste.” , a declarat Vlad Iliescu-General Manager Atelierele ILBAH.

Mai multe detalii despre cursurile de make-up puteti gasi la //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional/ , informatiile despre cursurile de hairstylist sunt disponibile la //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-coafor-stilist/, iar daca vreti sa aflati mai multe despre toata gama de cursuri, accesati //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/.