A fost Gala Radar de Media 2017! A fost cel mai mare astfel de eveniment din industria media. A fost, deopotriva, spectacol feeric intr-o explozie de culori si frumos, in luxoasa locatie, Ambasad’or Events. Au fost imaginatie, bun gust, efort dedicat si, mai presus de orice, a fost pasiune transformata intr-un mod de viata. A fost prezenta Atelierele ILBAH, in calitate de partener al evenimentului. Atelierele ILBAH si-au facut simtita prezenta prin tot ceea ce inseamna decoratiuni florale!


S-a muncit mult, dar s-a muncit cu drag…


Cursantele si absolventele cursului de decorator floral din cadrul Atelierele ILBAH, impreuna cu cei doi traineri, Otilia Bucur si Anne Marie Popa, au imbracat”, asa cum au stiut ele mai bine, locatia plina de glamour, Ambasad’or Events. I-au pus „haine” de culoare, miros si maiestrie, iar aranjamentele create au „imbratisat” intr-o mare de arome si culori intreaga sala. Munca fetelor a fost un tot unitar, ele reusind, prin frumusetea decoratiunilor florale create, sa lase asupra acestui eveniment amprenta frumusetii pure. Totul a radiat de culoare si parfum.


Vedete de prima mana, incantate de feeria de mirosuri si culori


Au fost buchete superbe, au fost coronite pe care vedetele prezente la eveniment le-au purtat cu mandrie, coliere din flori, dar si ghirlande care au dat locului un aspect de basm. Cu multa daruire si iubind la modul cel mai pur ceea ce fac, fetele din echipa Atelierele ILBAH, au dat acestui eveniment grandios nota de frumusete, eleganta, unicitate si culoare, pe care numai florile o pot da.

 

Vrei sa vezi mai multe poze de la eveniment? Apasa aici. 

Pozele au fost realizate de: Diana A Studio (absolvent Curs Fotografie la Atelierele ILBAH)


Flori rare si valoroase, care s-au distins prin eleganta culorilor si formei


De la flori de bumbac, la dendrobium, cale, trandafiri, ilex, brunia, wax flower, toate aceste flori pretioase au creat o astmosfera de poveste in cadrul unui astfel de  eveniment de anvergura din industria media. A fost o mandrie pentru Atelierele ILBAH sa fie partener la Gala Radar de Media 2017. Am vazut chipuri frumoase, vedete extrem de iubite de publicul larg, care nu s-au sfiit sa isi arate bucuria si incantarea in momentul in care au vazut decorurile, ori au primit din creatiile florale, realizate cu atata suflet de echipa Atelierele ILBAH. 

Sa nu uitam nici de photo corner-ul creat special pentru eveniment de Atelierele ILBAH. Vedetele s-au fotografiat si s-au lasat fotografiate, totul intr-o atmosfera aproape ireala. Daca ar fi sa tragem o concluzie, am putea spune ca, la Gala Radar de Media, Atelierele ILBAH au asigurat FRUMOSUL. Dincolo de acel frumos al oamenilor, a adus frumosul prin culoarea, mirosul si spectaculozitatea unor decoratiuni florale de exceptie. Decoratiuni in care, dincolo de tehnica, s-a pus suflet. Foarte mult suflet…

Mai multe detalii despre curs? Intra aici: Curs Decorator Floral la Atelierele ILBAH