Make-up Fest 2017 din data de 4-5 Noiembrie s-a desfasurat in cadrul Crystal Palace Ballrooms Events din Bucuresti! Scopul evenimentului este de a reuni profesionistii din industrie si de a atrage atentia publicului interesat de arta machiajului.

[divider top=”0″]

Pornind de la machiajul de zi si ajungand chiar si pana la body painting, Make-up Fest a oferit posibilitati de invatare in cadrul atelierelor, dar si demonstratii sau concursuri sustinute cu ajutorul profesionistilor din domeniu.

Atelierele ILBAH nu au putut lipsi nici anul acesta de la eveniment! Cei mai buni elevi ai cursurilor de Machiaj Profesional au oferit vizitatorilor Make-up Fest sesiuni gratuite de machiaj alaturi de sfaturi personalizate. Cu acest prilej,  cursantii au putut pune in aplicare tehnicile studiate!

Nu au lipsit nici reducerile substantiale la cursurile sustinute de Atelierele ILBAH, in domeniul Beauty: Machiaj Profesional, Cosmetica, Automachiaj, Masaj, Coafor Stilist, Frizerie/Barbering, Manichiura-Pedichiura, Colorimetrie, etc.

O alta activitate organizata de Atelierele ILBAH a fost concursul Show Your Talent Make-up Contest 2017. Acesta a fost destinat strict amatorilor de make-up, iar la final au fost premiate de catre juriul competitiei 3 tinere castigatoare.

Mai multe imagini de la eveniment puteti gasi si pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.