Mai intai a fost o simpla idee… Apoi, usor, usor, ea a inceput sa prinda contur. Iar acum s-a concretizat! Poate, cel mai indraznet si mai provocator curs pe care Atelierele ILBAH vi-l propune voua, oameni curajosi, vizionari, dornici sa acceptati provocarea noastra si sa transformati doza de creativitate in ceea ce se cheama solutie si alegere cu sens.


Am lansat Cursul de Wedding Planner!


S-a muncit mult pentru ca acest curs sa fie unul consistent si sa asigure nevoile celor interesati sa il parcurga. Pentru voi, dar si pentru aceia care vad in ceea ce inseamna un Wedding Planner, perspectiva unui job (fie part time, fie full time), pe care sa il dezvolte cu ambitie si pasiune, am zis: “De ce nu?” Fiindca ne plac provocarile si fiindca noi, orice proiect, indiferent de cat ar fi de greu, nu-l denumim vis, il denumim plan!


Trainerii cursului? Arhitecti!


Doua persoane cu un portofoliu impresionant in crearea de evenimente. Andra si Sorana de la Wedding Details , sunt doua fete cu experienta, cu un portofoliu impresionat si care stiu sa contureze tabloul pefect, imaginea de ansamblu ireprosabila a nuntilor de vis, doar pe baza micilor detalii care, perfect adevarat, mereu fac diferenta. Fetele vor impartasi din experienta si reusita lor! Fara secrete si fara retete pentru succes… Veti invata sa va regasiti in aceasta ocupatie si sa construiti emotii si amintiri prin nunti de poveste.

Veti invata TOTUL, pas cu pas.  Un Wedding Planner este…de toate!  De la un excelent interlocutor, la un fin psiholog, un om cu o privire de ansamblu senzationala, un personaj care stie sa actioneze prompt in orice situatie de criza si stie sa gaseasca repede si subtil solutii, variante de back-up, idei pentru orice problema.

curs-wedding-planner-organizator-evenimente-atelierele-ilbah-organizare-nunti (3)

Un Wedding Planner are imaginatie, are viziune, are (sau daca nu are, isi face) relatii si conexiuni peste tot. Stie sa faca propuneri care sa fie acceptate, stie sa creioneze povesti frumoase pentru orice eveniment festiv, stie sa bucure suflete si sa contureze din orice acea “Perfect Day”. Si o face cu multa rabdare si responsabilitate. Cu grija si cu zambet! Iar toate astea… SE INVATA. De aceea, cursul de Wedding Plannner, propus voua de Atelierele ILBAH.

Te asteptam, asadar, alaturi de noi! Invata sa fii nu doar un bun organizator, ci unul indragostit de ceea ce face! Invata sa construiesti pentru tine, dar si pentru altii amintiri de neuitat!


Mai multe detalii despre curs aici: Curs Wedding Planner…