Suntem onorati de aparitia in cel mai important catalog dedicat industriei textile din Romania


Business Texin este catalogul companiilor din industria usoara, specializat in domeniile textile, pielarie si incaltaminte. Catalogul are o aparitie bi-anuala: iunie (sunt prezentate colectiile toamna-iarna) si decembrie (sunt prezentate colectiile primavara vara).


In numarul 21/2016 al catalogului Business Texin, Vlad Iliescu, Director General Atelierele ILBAH, vorbeste despre importanta unei pregatiri temeinice in orice domeniu, dar mai ales in cel de fashion, despre cat de mult conteaza sa iubesti ceea ce faci si cum poti sa ajungi sa iti transformi un hobby intr-o meserie.

Absolventii cursurilor de fashion sunt persoane din diverse domenii de activitate. Dupa finalizarea unui astfel de curs, variantele sunt multe, iar majoritatea celor care termina cursurile noastre isi deschid propriile afaceri

                                                                                                                          Vlad Iliescu, Director General Atelierele ILBAH

Citeste integral   interviul cu Vlad Iliescu in Business Texin


Daca esti pasionat/a de moda si iti doresti sa transformi aceasta pasiune intr-o meserie care sa iti aduc satisfactii depline, Atelierele ILBAH este cadrul educational perfect pentru a face pasul acesta! Ti-am pregatit patru cursuri autorizate pe care sa le urmezi cu drag, alaturi de traineri cu experienta. dedicati si dornici sa impartaseasca cu tine cunostintele lor:

 

 

Toate ustensilele si materialele sunt puse la dispozitie GRATUIT, trebuie DOAR sa te inscrii!