Cosmobeauty reprezinta o importanta desfasurare de forta a industriei de Beauty din Romania. In cadrul acestui eveniment cu traditie cei mai importanti jucatori din domeniu isi expun produsele si prezinta noutatile in materie de Beauty.


Verde, plin de culoare si de viata, standul Atelierele ILBAH  a fost unul dintre cele mai apreciate de publicul prezent la expozitie.

Ca in fiecare an, cursantii Atelierele ILBAH au fost responsabili cu rasfatul doamnelor si domnisoarelor care au ales sa viziteze si anul acesta unul dintre cele mai importante targuri dedicate industriei de Beauty din Romania. Acestea au beneficiat de sesiuni gratuite de make-up si Hairstyling oferite de priceputii cursanti Atelierele ILBAH.

 

Rochii premiate in cadrul Romanian Fashion Philosophy 

Consultantii Atelierele ILBAH au purtat chiar creatii din colectia care a castigat premiul cel mare in cadrul festivalului de moda Romanian Fashion Philosophy. Colectia a fost realizata de una din grupele cursului de design vestimentar organizat de Atelierele ILBAH. (citeste aici mai multe detalii despre colectia Bloom2Blossom:  https://goo.gl/iDzAGL).

In cele 3 zile de expozitie consultantii Atelierele ILBAH au oferit informatii si reduceri substantiale celor interesati. Vezi aici lista de cursuri organizate de Atelierele ILBAH: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/


Uite aici mai multe poze de la standul Atelierele ILBAH din cadrul Cosmobeauty 2017: