Anul acesta, concursul Miss Brasov a fost acompaniat de aranjamente florale de exceptie, realizate de cursantii de la Decorator Floral, indrumati de trainerul Otilia Bucur. La cererea Alexa Events, Atelierele ILBAH le-au pus la dispozitie aranjamente si buchete de flori splendide, create cu imaginatia si talentul cursantilor.

Concurentele si publicul au fost deopotriva incantati de decorurile de poveste, dar suprizele nu s-au oprit aici! Atelierele ILBAH a oferit castigatoarelor Miss Brasov 2017 de pe primele trei locuri sansa de a participa gratuit la diverse cursuri de specialitate. Astfel,

Olga Olea Gutanu a castigat locul 3, beneficiind astfel de un curs de Stilism/Consiliere Vestimentara. Mai departe, ea va putea continua o cariera de consilier vestimentar sau stilist in moda.

Marina Oprea, castigatoarea locului 2, va putea urma cursul de PR – Public Relations, invatand astfel de la Ines Turturica ce procedee se regasesc in spatele oricarui brand de succes.

Imola Zakas, marea castigatoare Miss Brasov 2017, va participa la cursul de Design Vestimentar. Sub indrumarea Mirelei Diaconu, ea va putea sa isi creeze propria linie vestimentara pe care sa o prezinte in cadrul celor mai mari show-uri de moda din tara.

Multumim cursantilor de la cursul de Decorator Floral pentru creatiile lor de exceptie! Noi va invitam sa ne urmariti si anul viitor la Miss Brasov 2018, unde Atelierele ILBAH va realiza machiajul si coafurile concurentelor.