Intotdeauna trebuie apreciati oamenii cu initiativa, mai ales cand reusesc sa performeze in domenii in care exista o competitie puternica. Cu cat mai mare competitia, cu atat mai rasunator este succesul celor de la FlorideLux.ro care inca din 2003 ofera “zambete la comanda”  iubitorilor de flori. Aranjamente cu un design floral deosebit, o intreaga logistica in spate dar si oameni entuziasmati peste masura fac din FlorideLux.ro un vis pentru orice pasionat care doreste sa activeze in domeniul floristic.


Vestea buna este ca FlorideLux.ro isi mareste echipa!


angajari-floristi-florarie-online-flori-de-lux-1

Floristi, Florari, Decoratori florali angajati in cadrul florariei online FlorideLux.ro !

Alatura-te echipei FlorideLux.ro, cea mai mare florarie online din Romania pentru garantia unei cariere pe care ai cautat-o demult. Demonstreaza-ti talentul si continua sa incanti sufletele celor care iti apreciaza munca, oferindu-le povestea si emotia designului floral de calitate. Florist cu experienta sau fara experienta? Iti poti gasi locul in cadrul florariei online FlorideLux.ro, alaturandu-te astfel echipei de floristi din Bucuresti. Pentru a lucra in atelierul florariei online FlorideLux.ro trebuie sa ai un simt artistic dezvoltat si abilitatea de a realiza diverse buchete si aranjamente florale avand ca referinta pozele de pe site.

In plus, trebuie sa fii capabil de a modifica si stiliza anumite modele conform cerintelor clientilor sau dupa fluctuatiile de stoc. Daca esti florist cu experienta trebuie sa ai abilitatea de a crea o gama larga de buchete, dar si aranjamente in burete, lumanari de nunta sau buchete de mireasa. Nu ai experienta dar iti doresti o schimbare de cariera in domeniul floristic? Hai sa ne cunoastem! Vei beneficia de training la locul de munca, specializare si sustinere constanta. Esti din afara Bucurestiului? Vei primi cazare pe intreaga durata a colaborarii, foarte aproape de locul de munca.


Consideri ca esti persoana potrivita? Poti trimite CV-ul tau la cariere@floridelux.ro sau stabileste direct un interviu la tel. 0372740106 interior 101.  Daca ai, ataseaza si cateva poze cu creatii florale realizate de tine!


angajari-floristi-florarie-online-flori-de-lux-2

Daca esti la inceput de drum si vrei sa descoperi mai multe despre acest domeniu, iti recomandam sa citesti si urmatoarele articole:

//dosinescu.ro/afacere-cu-flori/
//ioana.dosinescu.ro/cum-faci-profit-cu-o-florarie/


Mult succes si nu uita sa realizezi intotdeauna
Design Floral EDUCAT