In urma cu cateva luni, intamplator sau nu, actrita Andreea Macelaru Sofron calca pentru prima oara pragul Atelierelor ILBAH. A fost o intalnire in care am cunoscut un om si un adevarat profesionist, care urma sa ne devina cursant si mai apoi prieten. Andreea Macelaru Sofron a venit la Atelierele ILBAH pentru a-si dezvolta pasiunea pentru frumos si arta, care, ca si meseria de actor, pe langa faptul ca se invata, se mai si fura.

„Cand am venit la Atelierele Ilbah, am facut-o din dorinta de a afla cate ceva despre designul de interior, doar asa, ca hobby. La prima ora de curs, cand ne-am cunoscut si am aflat ca acolo toti avem 24 de ani, mi-am dat seama ca lucrurile sunt foarte serioase si m-am speriat. “Sase ani de arhitectura concentrati in doua luni si jumatate de curs”, asa ne-a spus profesoara! Si n-a glumit! Nu am crezut vreodata ca cineva poate evolua de la nimic la atat de mult intr-un timp atat de scurt!

Nu m-am gandit niciodata ca voi sta treaza pana la trei dimineata timp de trei saptamani sa lucrez la proiect si sa ma trezesc la sase pentru ca mi-a mai venit o idee. Si , mai mult decat atat, sa nu resimt nici oboseala, nici plictis, nici dorinta de a face altceva. Am ajuns de la un simplu hobby la o dorinta disperata de a sti, de a descoperi cat mai mult! Si pentru asta o “invinuiesc” doar pe profa noastra (cum se autointituleaza) , minunata Miruna Ardelean care cu entuziasmul ei si zambetul doborator mereu pe fata, ne-a impartasit cu generozitate din toata experienta ei de peste zece ani in domeniu.

A fost o perioada atat de extraordinara ca microbul s-a transmis acum si la fetita mea care urmeaza cursurile de design de interior pentru juniori, sub indrumarea unui alt trainner la fel de minunat si foarte iubit de copii, Raluca Gindila.

Cat despre mine, abia astept ziua de 2 septembrie cand vom continua calatoria prin lumea designului de interior, in aceeasi companie, dar la un alt nivel. Multumesc Ilbah ca m-ati primit in familie cu atata dragoste si sper sa ramanem aproape si cand cursurile se vor fi incheiat!”  (Andreea Macelaru Sofron)

Biografie

Si-a inceput cariera inca din anul III de facultate, in 1992, cand a debutat pe scena Teatrului Nottara, in piesa „Santaj”, de Ludmila Razumovskaia, in regia lui Dominic Dembinski. Imediat dupa aceea, Andreea a fost distribuita in rolul „Miranda”, in piesa „Furtuna” a lui Shakespeare, spectacol realizat in limba engleza, care a fost jucat si la festivalul de teatru din Liverpool, Anglia. Piesa a fost pusa in scena atat in Ungaria si Polonia, cat si in Germania, fiind apoi preluata de Teatrul Romano „“ American din Bucuresti.

Acesta a fost doar inceputul unei cariere de succes. In prezent, actrita Andreea Macelaru Sofron se poate lauda cu un bogat palmares in materie de roluri pe care le-a interpretat in piese de teatru si filme.

Nici televiziunea nu-i este straina, pentru ca Andreea a facut divertisment si a prezentat diverse emisiuni in direct.

Pe langa faptul ca este o actrita desavarsita, Andreea Macelaru Sofron este si o mamica fericita. Are doi copii minunati, alaturi de care-si petrece tot timpul liber. „Ei sunt cei mai importanti pentru mine, dar cand e de muncit, muncesc. Insa tot timpul extra-munca mi-l petrec cu ei. Nu plec nici la o plimbare scurta fara Luca si Sara.”

11011673_839710432802953_6020770921813451174_o

 

11696446_839709882803008_641612542004865508_o

 

11794067_839710579469605_3147215661384124738_o