Cursantii Atelierele ILBAH si trainerul Alexandru Barbulescu au facut senzatie la Bucharest Fashion Week 2016 Winter Edition!

Editia Bucharest Fashion Week care tocmai s-a incheiat a reprezentat a 5a aparitie atat pe scena, cat si in culisele show-ului pentru cursantii Atelierele ILBAH. Daca absolventii Design Vestimentar au incantat audienta prin creatiile lor vestimentare deosebite, in spatele scenei, acolo unde modele si designerii se pregatesc de zor inainte sa paseasca pe podium, cursantii de la Coafor Stilist si-au aratat indemanarea si talentul in realizarea coafurilor modelelor, timp de 4 zile.

cursanti-ilbah-bfw-1

Sub indrumarea trainerului Alexandru Barbulescu, cursantii au realizat coafuri indraznete, diferite de la o defilare la alta, de la un designer la altul, punand astfel in practica toate cunostintele si abilitatile dobandite de-a lungul cursului. Produsele profesionale au fost oferite de Beauty One. Timp de 4 zile, cei 15 cursanti, hairstilisti in devenire, si-au imbogatit portofoliul cu un eveniment exclusivist, dar si exigent in ceea ce priveste imaginea.

cursanti-ilbah-bfw-2

Mai multe imagini din culisele Bucharest Fashion Week puteti gasi accesand linkul album Facebook.

O coafura de regina contemporana pe scena Bucharest Fashion Week

Alexandru Barbulescu, trainer Atelierele ILBAH, a urcat pe scena Bucharest Fashion Week in prima seara a evenimentului pentru un moment magic: a reusit sa creeze in mai putin de 10 minute ceea ce parea imposibil Alex a realizat o coafura complexa de regina contemporana , folosind produse profesionale puse la dispozitie de Beauty One.

Dovedind indemanare si mult talent, lui Alex i-au fost suficiente numai 7 minute pentru a realiza ceea ce multi dintre cei prezenti au numit o coafura umitoare.

Modelul a purtat o rochie semnata Mirela Diaconu, trainer Design Vestimentar Atelierele ILBAH.

alex-barbulescu-ilbah-bfw5

Trainerul Atelierele ILBAH hairstilistul anului

Evenimentul nu se putea incheia mai bine pentru Alexandru Barbulescu. Dupa show-ul din prima zi a Bucharest Fashion Week, in care a reusit sa creeze o coafura de senzatie in mai putin de 10 minute, Alex a fost distins duminica seara cu premiul „Cel mai bun hairstylist al anului” in cadrul Romanian Fashion Awards. Acest premiu vine ca o confirmare a talentului enorm si a efortului depus de Alexandru Barbulescu in una dintre cele mai competitive industrii – Beauty.

alex-barbulescu-ilbah-bfw4

Bucuria si mandria sunt resimtite la acelasi nivel si in familia Atelierele ILBAH. Alex este unul dintre cei mai apreciati traineri in randul cursantilor si reuseste cu fiecare grupa in parte sa ridice nivelul cursului Coafor Stilist la standarde noi.

Echipa Atelierele ILBAH este mandra de Alex si ii ureaza mult succes in continuare!


Cursul Coafor Stilist este un curs autorizat in urma caruia absolventii primesc un certificat autorizat atat in tara, cat si in strainatate, astfel incat pot profesa cu succes imediat. De-a lungul celor 7 luni, cursantii invata sa realizeze cele mai complexe coafuri, regulile colorimetriei si au parte de practica la cel mai inalt nivel: emisiuni TV, defilari de moda, sesiuni foto si multe alte evenimente. Produsele folosite in cadrul cursului sunt puse la dispozitie GRATUIT si fac parte din game profesionale de hairstyling, printre care amintim Label M, CHI si Keune.


Multumiri speciale: cursantilor de la Coafor Stilist, trainerilor Alexandru Barbulescu (Coafor Stilist) si Mirela Diaconu (Design Vestimentar), Cristina Barascu, Carmen Jureschi si Mihaela Birceanu (absolvente Design Vestimentar), echipei BFW si Beauty One!