Atelierele ILBAH nu s-au rezumat doar la prezentari de moda weekend-ul acesta la Bucharest Fashion Week 2017, ci au prezentat publicului si creativitatea fara limite a cursantilor in materie de hairstyling! Indrumati de Alex Barbulescu, trainer Atelierele ILBAH, cursantii nostri de la Coafor Stilist si-au pus imaginatia la treaba si au reusit cu brio sa creeze coafuri inspirate din personaje de basm.

Timp de trei zile, intre 21 si 23 aprilie, Alex Barbulescu si ucenicii sai au muncit cu o indemanare extraordinara, atat pentru defilarea creatiilor lor, cat si pentru alte prezentari de pe podiumul Bucharest Fashion Week. Cu toate acestea, prima zi a evenimentului a fost cea mai importanta pentru ei.

Atelierele ILBAH nu s-au rezumat doar la prezentari vestimentare weekend-ul acesta la Bucharest Fashion Week, ci au prezentat publicului si creativitatea fara limite a cursantilor in materie de hairstyling! Indrumati de Alex Barbulescu, trainer Atelierele ILBAH, cursantii nostri de la Coafor Stilist si-au pus imaginatia la treaba si au reusit cu brio sa creeze coafuri inspirate din personaje de basm. Timp de trei zile, intre 21 si 23 aprilie, Alex Barbulescu si ucenicii sai au muncit cu o indemanare extraordinara, atat pentru defilarea creatiilor lor, cat si pentru alte prezentari de pe podiumul Bucharest Fashion Week. Cu toate acestea, prima zi a evenimentului a fost cea mai importanta pentru ei.

Toate produsele de styling au fost oferite de cei de la BeautyOne