Atelierele ILBAH a organizat cea de-a 4-a editie a concursului inedit SHOW YOUR TALENT – MAKE-UP CONTEST pe scena Make-up Fest 2017 alaturi de pasionatii de make-up.


Evenimentul a avut loc la data de 4 noiembrie iar singura conditia de participare a concursului a fost de a nu fi profesionisti, lasand astfel sansa amatorilor de a isi pune in aplicare cunostiintele in make-up. Astfel, ei au avut sansa de a-si demonstra talentul!

Au fost prezente la eveniment peste 20 de tinere care provin din domenii foarte diverse, unite de o pasiune unica: arta machiajului. Desi nu au o experienta in spate, fiind pentru multe dintre ele, o premiera, in ceea ce priveste realizarea unui machiaj complex, participantele s-au intrecut in cadrul competitiei pentru a realiza un machiaj de seara potrivit unei domnisoare de onoare.

show-your-talent-2017-make-up-contest-atelierele-ilbah-1

Timpul disponibil pentru realizarea machiajului a fost de 80 de minute, timp in care, Bianca Ionita, prezentatoarea evenimentului, a incercat sa afle de la participante, povestea fiecareia.

show-your-talent-2017-make-up-contest-atelierele-ilbah-8

Ca in orice competitie, rezultatele au fost dezbatute de catre un juriu format din mai multi specialisti. Juratii acestei competitii au fost:

Costel Vilcu (trainer Hairstyling Atelierele ILBAH)

Vlad Iliescu (Director General Atelierele ILBAH)

Rialda Badea (trainer Make-up Atelierele ILBAH)

Carmen Burci (Make-up & Hairstylist Beauty One)

 

show-your-talent-2017-make-up-contest-atelierele-ilbah-7

 

 Show Your Talent Make-up Contest s-a finalizat prin acordarea a 3 premii castigatoare:

Locul 1: Laura Cristina, Curs Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH, in valoare de 3600 de lei

Locul 2: Vasile Ionela, Set pensule profesionale in valoare de 1000 de lei, oferit de Beauty One

Locul 3: Lungu Andreea Alexandra, Produse profesionale in valoare de 500 de lei, oferite de Beauty One

show-your-talent-2017-make-up-contest-atelierele-ilbah-2

Castigatoarea marelui premiu, Laura (22 de ani), este studenta la Master in anul 1, in cadrul Facultatii de Administratie Publica la Scoala Natională de Studii Politice si Administrative. Aceasta este pasionata de arta machiajul si cauta mereu oportunitati noi de a invata si de a se perfectiona. Cautarea unei scoli de make-up a adus-o pe Laura la acest eveniment, iar acum visul ei de a invata tehnici de machiaj alaturi de o echipa de profesionisti, este in plin proces de desfasurare.

show-your-talent-2017-make-up-contest-atelierele-ilbah-6

Ionela (22 de ani) a fost desemnata castigatoarea locului 2, aceasta fiind absolventa a Facultatii de Business si Turism din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Pasiunea pentru desen i-a deschis noi orizonturi, aceasta incepand sa cocheteze cu arta machiajului de cativa ani. Acest lucru a determinat-o pe Ionela sa fie prezenta la editia din 2016 a evenimentului Make-up Fest, unde a urmarit cu multa atentie a 3-a editie Show Your Talent. Conceptul competitiei si echipa au determinat-o pe aceasta sa se inscrie in calitate de concurent la editia urmatoare, Ionela dorindu-si sa devina o profesioninta si sa urmeze o cariera in acest domeniu.

Locul 3 a fost obtinut de Andreea-Alexandra (25 de ani), absolventa a Facultatii de Marketing, tot din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. In prezent, aceasta lucreaza in domeniul marketingului in cadrul unei companii, insa interesul pentru make-up este prezent in viata de zi cu zi. Inca de anul trecut, cand a participat la Make-up Fest, Andreea si-a dorit sa inscrie la concursul de make-up pentru amatori, vazand in acesta o oportunitate de dezvoltare si invatare.

 

Urmarind povestile celor 3 castigatoare, se poate observa faptul ca acestea au cariere diverse si diferite fata de domeniul esteticii, insa pasiunea pentru make-up le determina sa isi rupa o parte din timpul lor liber pentru a-si pune in practica talentul.

Daca si tu doresti sa inveti noi trucuri de machiaj sau pur si simplu, iti doresti sa iti transformi aceasta noua pasiuna intr-un job full-time, inscrie-te la cursul de Machiaj Profesional organizat de Atelierele ILBAH!

Mai multe imagini de la eveniment puteti gasi si pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.

Photo credits: Diana A Photos